Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
chtěla bych se zeptat. Pár měsíců pracuji v novém zaměstnání, velice prašném, je to stará budova, provizorní, než se přestěhujeme do haly, která se teď staví. A stejně - až se přestěhujeme, je to pořád stavba. A to je kámen úrazu. Od té doby, co tu pracuji, mám neustále vyrážky. Zlepšilo se to jen na Vánoce, kdy jsem byla déle doma (dovolená, svátky..) Ale hned v lednu od znova. Takže jsem vypozorovala, že se mi to děje jenom tady, ale doma je klid. Mám to na hlavě ve vlasech, na čele, na krku, na hrudi, na rukou. Je to velmi nepříjemné. Na základě toho chci dát teď výpověď, která by platila až do konce dubna .Chci být odsud co nejdřív pryč, protože ta vyrážka je opravdu čím dál tím horší a je to naprosto k nevydržení, mám chuť svléknout se z kůže. A dokonce kvůli vyrážce na hlavě mi padají vlasy. Jenže mně napadlo, pokud odcházím ze zdravotních důvodů, tak by pro mě bylo lepší dát i výpověď ze zdravotních důvodů, že? Zítra půjdu k doktorce a celé jí to řeknu, ale bojím se co mi na to řekne. Hlavně jsem se dozvěděla, že se pak musí čekat 15 dnů, aby zaměstnavatel s tím mohl něco udělat. Jenže když se počká 15 dnů a pak se dozvím, že s tím nic neudělal, tak co bude dál? Vůběc nevím, jak to funguje. Každopádně výpověď dám tak jako tak, ale jistě chápete, že ze zdravotních důvodů by to bylo mnohem lepší. Poradí mi někdo, jak postupovat a jestli zítra mám jít rovnou za obvo-ďačkou a nebo na kožní? U nás se na kožním čeká velmi dlouho a já mám na zítřejší doktory celkem málo času a pak mohu jít až za 14 dní, kdy se vrátí druhá kolegyně z dovči, a to je pozdě.Mockrát děkuji, sice nevím, zda mi nějak poradíte, ale aspon jsem to zkusila.
Mějte krásný den,
B.
Předložíte posudek lékaře, který pro zaměstnavatele dělá zdravotní prohlídky, a zaměstnavatel má 15 dní na to, aby vás přeřadil na jinou práci. Pokud vás do té doby nepřeřadí, máte právo dát okamžitou výpověď podle §56-1-a Zákoníku práce. Do doby rozhodnutí můžete být třeba na neschopence, pokud vám ji doktor dá.
Jediná možná odpověď je lékař, ale bude to asi muset být znalecký posudek, nioliv jen nějaké běžné doporučení.
Ajo, vaši odpověď považuji za vtip a to jste určitě nechtěla. ZNALECKÝ POSUDEK lze žádat pouze u soudního znalce a v oboru zdravotnictví zaplatíte za něj od 4 do 10 000,- Kč.
K dotazu - stačí předložit lékařskou zprávu od lékaře, kde se vyjádří k prašnému prostředí. Jenže při první návštěvě lékaře vám zprávu nikdo nenapíše neboť budou zkoumat příčinu,postupy léčby, střídat mastičky a podobně, včetně vyšetření alergologa. Výsledky od něj jsem měla za měsíc.
Nemáte přesné informace: Zaměstnanec může dát výpověď z jakéhokoliv důvodu nebo bez uvedení důvodu. Je jen na Vás, co se rozhodnete do výpovědi napsat (a nepotřebujete k tomu aní vyjádření či doporučení žádného lékaře). Dáte-li výpověď Vy, nepotřebuje zaměstnavatel žádnou lhůtu > prostě vezme výpověď na vědomí.
Doručíte-li zaměstnavateli písemnou výpověď do konce února, skončí zaměstnání 30. dubna.
Jiná situace by byla v případě, že byste na základě posudku "závodního lékaře" nebo kliniky pracovního lékařství nemohla dále vykonávat sjednaný druh práce. > V tom případě by Vás zaměstnavatel musel ve zmíněné lhůtě převést na jinou vhodnou práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.