Nejste přihlášen/a.
Když chcete dávat příkazy v pohodlí domova, nemusíte to kvůli tomu dělat z mobilu, ale normálně z počítače, přes Vaši banku. Každá banka má dnes možnost internetového bankovnictví. Máte jištěno heslem a sms číslem, ke každé platbě. Je to pohodlné a pokud budete dodržovat pravidla "hry", není čeho se obávat.
suzimon bude mě 8o let a dělám tak jak píšeš z poč. delší dobu a vše funguje bez problémů.Vše platím z baráku a nemusím nikam chodit a chci podotknout účet a vše co já na účtu dělám je zdarma a také mám plat.kartu a do Banky nechodím tam jsem byl jednou když jsem zakládal účet a to je hodně dlouho.Banku neuvádím,abych nebyl reklama,ale ta banka je výborná a hlavně je česká.
Hackeři jsou velmi šikovní, osobně si proto vystačím s telefon - bankovnictvím. Z pevné linky, také miluji pohodlí a bez internetu. A dva účty, na tom "komunikativním" je jen nutný peníz. Sipo a pod. řeší trvalý příkaz - kam běhat? Ani se mi moc nelíbí zdravotní dokumentace na internetu. Ne všechno se dá zabezpečit na 100% a ne každý to umí. Našemu pracovnímu ajťákovi občas nějaký vir také proklouzl. Nemyslím si, že opatrnost je paranoia.
@torrent - Radši dokumentaci někde na serveru, než v nezabezpečené ordinaci, kam je mnohem snazší se dostat
Proč by se někdo dostával fyzicky a s rizikem do ordinace, když na dokumentaci dosáhne z vyhřátého obýváku?
Jenže k tomu něco musí umět, mít vybavení a riziko je možná srovnatelné. Jen tak někdo se někam nabourat nemůže, k tomu je potřeba mít určité znalosti. Papírové složky z ordinace se třeba snadněji vyhazují k popelnicím.
Musím se trpně pousmát.Stačí jedna ukećaná drbna -zdravotní sestra na vesnici a Vaši diagnozu zná celá ves . A nikdo se nikam nabourávat nemusí , neuděláte s tím nic. V CZ se lékařské tajemství nectí . Vlastní zkušenost,bohužel ...
V čem? Pokud máte chytrý telefon zabezpečený pinem nebo otiskem prstu, tak je riziko minimální. V případě překonání tohoto je potřeba ještě překonat další zabezpečení v aplikaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.