Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to úchylka?

Od: silver® odpovědí: 13 změna:
Jak to vidíte vy? Je normální, když člověka baví vynípávat u partnera černé tečky a beďary a ma takový zvláštní spokojený pocit, když ty potvory lezou ven? :)
Baví to mě, ženu i většinu mých ex-přítelkyň...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, úchylka to není, možná to je atavismus - potvrzujete, že člověk pochází z opice. Kdo viděl opice v ZOO nebo nějaký dokument o nich, tak ví, že opice si vzájemně vybírají blechy z kožichu, resp. jedna to dělá druhé (tu jednu to uspokojuje a té druhé pomáhá zbavit se nepříjemného). Když si dosadíme za blechy beďary, tak "jsme doma". Zdravím!

hodnocení

0x

Normální to není, ale když s tím oba souhlasíte, nelze nic namítat.

hodnocení

0x
Mojí bejvalou to taky bavilo a já z toho měl infarty

hodnocení

např.

youtu.be/...

hodnocení

0x

Prázdniny už končí, že? :-D

Ještě ne - jejich poslední termín končí až 17. března *smich*

hodnocení

Škoda, že se to ráno neprojevuje na zácpách jako jindy..

Jeduško, v Osravě prázdniny dneškem končí. Každý kraj to má nejspíše jinak. Volno budou mít až zase v dubnu 19.-22. Velikonoce. Moji kluci to už zjišťovali. Aby věděli, na co se těšit. :-D

hodnocení

0x
To je podobný jako s hrabáním se v nose. Někdo to dělá rád:-D.

hodnocení

0x

Možná je to pro někoho normální, mně to přijde nechutné..

hodnocení

0x

Heh, tak "kamarádka" koukám není jedinná kterou tohle baví... :D

Osobně to nemusím ale když vám od toho někdo pomůže...a baví to obě strany...proč ne :)

hodnocení

0x

Není to úchylka, je to hnus. *ee*

Když ten beďar zůstane, tak je to taky hnus. Moje kamarádka si to nemačkala a jak to bylo nehezký.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]