Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na klavir v ZUŠ ve 20 letech

Od: berush odpovědí: 4 změna:
Dobry den, chtela bych se zeptat. Driv jsem hrala na klavir a musim rict, ze dobre a ze mi to slo. Myslim, ze mam hudebni sluch. Jiz ale takovych 7 let nehraju. Jo, obcas jsem si zahrala, ale uz nemam takovou motivaci, jako driv kdy jsem chodila do ZUŠ. Nyni je mi 20 let, myslite ze by me jeste vzali do ZUš? Vim ze tam chodi treba i 6 lety deti ale i 13 lety. Ale co ja, kdyz uz je mi 20 let? V pondeli tam zkusim zavolat, ale zajimal by me vas nazor na toto.
Dekuji a preji hezky den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Na některých školách ZUŠ je i studium pro dospělé.

brambora*
hodnocení

0x

Ano, některé ZUŠ sice nabízí programy pro dospělé, je jich ovšem opravdu málo. Většina ZUŠ už nebere kvůli současnému obrovskému zájmu ani starší děti a dokonce některé pořádají "talentové" zkoušky. Spíše bych volila soukromého učitele.

hodnocení

0x

Myslím si, že byste měla zavolat na školu, která se vám líbí a zeptat se sekretářky nebo ředitele. A budete vědět.

amy®
hodnocení

0x

Dobrý den, řešila jsem podobnou věc. Bohužel ze strany ZUŠ nebyl zájem, z důvodu ať už kapacity nebo technických či organizačních důvodů. Nejlépe když se zeptáte v ZUŠ. Pokud neuspějete, tak si nechte doporučit nějakého učitele na soukromou výuku, mnoho učitelů v ZUŠ si takto ještě přivydělává. Tuto výuku si budete muset ale platit sama. Výuka buď bude probíhat jinde než v ZUŠ (u vás doma, u učitele doma) nebo si učitel na klavír může v ZUŠ domluvit prostory pro výuku, záleží na kapacitě a ochotě školy toto umožňovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]