Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexuologická poradna

Od: pepo* odpovědí: 9 změna:
Chci se zeptat.Jsem kluk,mám přítelkyni.Jsem BY.a holky mne vždy přitahovaly i přitahují.Muj sexuální život si myslím,že je v pohodě.I když mám přítelkyni a pravidelněji sex rád si to dělám sám,takže onanuji docela často a rád.Poslední dobou mne stále víc láká představa pohonit penis jinými klukovi.Mám obavu,že jestli je to normální,nebo se sennou něco děje?Je mi 44let.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím co znamená BY... pokud by to bylo BI jako bisexuální, pak byste snad ve svém věku měl v sexuální orientaci jasno. Protože pokud tvrdíte, že jste bisexuální, tak víte, že Vás přitahují i muži a případně s nimi máte zkušenosti. A v takovém případě byste se nepozastavoval nad tím, jestli je Vaše představa normální.

pepo*
hodnocení

Omlouvám se za překlep.Jsem hetero.Proste na holky.

ella12*
hodnocení

2x

tak to zkuste

hodnocení

1x

Majster zvedá se mi žaludek asi už dneska nepůjdu na oběd

hodnocení

1x
Přeblafnout chlapa ti nevadí a pusu bys mu nedal *smich*
To nebude na sexuologa to bude na psychiatra

figurek*
hodnocení

0x

No co by se s vámi dělo. Nic zvláštního. Jsou takoví, kteří můžou s každou i s každým. Je to prý dáno tím, že orientace nikdy není úplně vyhraněná. Někdy se dokonce může stát, že se časem překlopí na opačnou stranu. Jistý Freddie Mercury zteploušoval v pětatřiceti, Elton John v padesáti, Michal Dočolomanský v pětapadesáti a třeba takový Gaius Julius Cesar svoji orientaci střídal. :)

hodnocení

0x

Vy jste v životě neslyšel o sexuálních fantaziích? Možná byste se divil, co všechno si "normální" lidé představují ;)

Nakonec vždycky to můžete zkusit a uvidíte.

pepo*
hodnocení

Přiznám se,že už jsem to dva krát Skusil a líbí se mi to.Líbí se mi,ale jenom kouření a honění.Ostatní věci kolem toho mně vůbec neláká a moch bych říct,že spíš naopak-hnusí se mi představa,že bych měl mýt styk z klukem nebo že bych se sním mnel líbat.

hodnocení

0x

Pro každého je normální něco jiného. Pokud zkoušíte experimentovat, je to jen Vaše věc. Není třeba o tom mluvit na veřejnosti. Ale pokud máte tu potřebu promluvit si se sexuologem, tak to klidně udělejte. Jen nevím k čemu Vám to bude dobré. Proti gustu...Ovšem pokud máte přítelkyni, měl byste se svěřit v první řadě jí se svými sex. experimenty. Ta by to vědět měla!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]