Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit didgeridoo

Od: michaltopic* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

neporadil by mi někdo, kde koupit poctivou didgeridoo? Chtěl bych si jí nejlépe vyrobit, ale nemám na to moc čas, dílnu, v lese je mokro ... Chtěl bych hlavně nějakou kónickou, na kterou se hraje snadněji, než třeba tu, co mám, z bambusu. Nejsem si jistý cenovou relací, ale rozhodně nechci nic za tři stovky, ale ani ne za pět tisíc. Byldím v Plzni, pokud by někdo věděl tady v okolí. Ale klidně i nějaký e-shop na Moravě nebo tak.

Díky za případný tip.

MT

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

4x

třeba tento kytary.cz/... nebo dalších deset na skladě.

Hudební nástroje se ale přece nekupují tak, že si je necháte poslat.

michaltopic*
hodnocení

Já přece nepsal, že jí chci koupit online ...

"klidně nějaký e-shop na Moravě" A přes e-shop ji kupujete jak? *zed*

hodnocení

2x

Hmm... je vskutku tak těžké použít vyhledávač? Zvlášť když nevadí e-shop...

Třeba zde: kytary.cz/...

nebo zde: muziker.cz/...

dokonce i na Mall... mall.cz/...

michaltopic*
hodnocení

V práci je to trochu problém :)

Každopádně díky za linky.

Nicméně jsem spíš chtěl najít něco méně známého, ale kvalitního. Dovoz nebo ruční výroba v ČR. Jako jsem kdysi našel něco na djembe. Djembe z krámu nebo e-shopu se nedá srovnat s tím, co jsem našel nakonec kdesi na Moravě, přímo z Afriky. Ale tam didge neseženu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]