Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
neporadil by mi někdo, kde koupit poctivou didgeridoo? Chtěl bych si jí nejlépe vyrobit, ale nemám na to moc čas, dílnu, v lese je mokro ... Chtěl bych hlavně nějakou kónickou, na kterou se hraje snadněji, než třeba tu, co mám, z bambusu. Nejsem si jistý cenovou relací, ale rozhodně nechci nic za tři stovky, ale ani ne za pět tisíc. Byldím v Plzni, pokud by někdo věděl tady v okolí. Ale klidně i nějaký e-shop na Moravě nebo tak.
Díky za případný tip.
MT
třeba tento kytary.cz/... nebo dalších deset na skladě.
Hudební nástroje se ale přece nekupují tak, že si je necháte poslat.
Hmm... je vskutku tak těžké použít vyhledávač? Zvlášť když nevadí e-shop...
Třeba zde: kytary.cz/...
nebo zde: muziker.cz/...
dokonce i na Mall... mall.cz/...
V práci je to trochu problém
Každopádně díky za linky.
Nicméně jsem spíš chtěl najít něco méně známého, ale kvalitního. Dovoz nebo ruční výroba v ČR. Jako jsem kdysi našel něco na djembe. Djembe z krámu nebo e-shopu se nedá srovnat s tím, co jsem našel nakonec kdesi na Moravě, přímo z Afriky. Ale tam didge neseženu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.