Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Máte prosím někdo zkušenosti z výživovými injekcemi do kolen ,jedná se o kyselinu hyaluronovou. Mám artrozu jako každý v pokročilém věku mezi 1 a 2 stupněm,ortoped mi ji doporučuje,jsem sportovec aktivní,běh,fotbal,tenis...,50 let štíhlý. Děkuji všem za cenné rady. Přeju pěkný den
Zdravím. Já takovouto injekci absolvovala před cca 20ti lety, a od té doby mám pokoj. Byla jsem před 4 roky na stejné dávce s babičkou (88 let), ona má ale 4. stupeň, a tu pak kolena vůbec nebolela 2 roky, v dalších 2 letech se občas ozvou, ale jen jako jakési "připomenutí". Takže z mého pohledu velmi účinné. Ida
Bude mi 60 let a chodila jsem 4 roky na injekce do kolen MONOVISC .
Také nějaká výživa. Žádný zázrak, kolena bolela skoro stejně. Vloni jsem si tedy místo injekcí nechala předepsat rehabilitaci a ta mi pomohla. Celé léto i podzim byly kolena lepší. Za týden budu na rehabilitaci chodit opět.
Monovisc je podobný jako ta vaše kys. hyaluronová?
Jo a stojí to skoro 2 500.- kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.