Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výžívové injekce do kolen

Od: lounacek odpovědí: 9 změna:

Dobrý den všem. Máte prosím někdo zkušenosti z výživovými injekcemi do kolen ,jedná se o kyselinu hyaluronovou. Mám artrozu jako každý v pokročilém věku mezi 1 a 2 stupněm,ortoped mi ji doporučuje,jsem sportovec aktivní,běh,fotbal,tenis...,50 let štíhlý. Děkuji všem za cenné rady. Přeju pěkný den

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Bral jsem je před šesti lety, celkem tři s týdenním odstupem. Vynikající věc. Tehdy se přípravek jmenoval Erectus. Nyní jsem po operaci druhého menisku a doufám, že mi v úterý při kontrole jednu píchnou.

Chodím na ně 2x ročně na pojišťovnu,pomáhají

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Já takovouto injekci absolvovala před cca 20ti lety, a od té doby mám pokoj. Byla jsem před 4 roky na stejné dávce s babičkou (88 let), ona má ale 4. stupeň, a tu pak kolena vůbec nebolela 2 roky, v dalších 2 letech se občas ozvou, ale jen jako jakési "připomenutí". Takže z mého pohledu velmi účinné. Ida

hodnocení

2x

Bude mi 60 let a chodila jsem 4 roky na injekce do kolen MONOVISC .

Také nějaká výživa. Žádný zázrak, kolena bolela skoro stejně. Vloni jsem si tedy místo injekcí nechala předepsat rehabilitaci a ta mi pomohla. Celé léto i podzim byly kolena lepší. Za týden budu na rehabilitaci chodit opět.

Monovisc je podobný jako ta vaše kys. hyaluronová?

Jo a stojí to skoro 2 500.- kč. *ee*

stejmar*
hodnocení

0x

Funguje to i na kyčle?Nebo je něco podobného?

hodnocení

0x

Ty tři za sebou mi nepomohly, chodím 2x ročně na takové ty z 1100 Kč.

Ono taky záleží na tom,co v těch kolenech je. Nebo spíš není.

hodnocení

0x

Můj ortoped říká, že je zbytečné kupovat předražené prášky na artrózu. Že mají efekt minimální.

Co vy na to?

liska5

Chrupvka se dá vyživovat, když tam nějaká je. Ovšem, když je vymletá, rozvlákněná, pak ty preparáty /geladrinky, alavisy, chondroitiny ap./ nepomohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]