Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termální lázně Podhájská

Od: luck* odpovědí: 25 změna:

Hezkou neděli přeji ,chystám se poprvé v životě na jeden den do Podhájské .Jak to tam vůbec chodí ,rady ,tipy na stravu atd. bych uvital.Případně co byste doporučili.Děkuji za radu.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alecram*
hodnocení

0x

Máte už ubytování?

doplněno 05.02.17 08:57:

my jsme byli v penzionu u Vodníka 2 a v chatkách Borinka je to přímo v areálu.Stravování přímo v areálu je mnoho možností.

luck*
hodnocení

pouze na jeden den,ted v zimě a v létě určitě na týden .

alecram*

byli jsme tam jenom v létě.Určitě doporučuji ubytování v areálu,pokud už nebude obsazeno.Nemusíte se stále převlékat i na jídlo.

klus
hodnocení

0x

Na jeden den v zimě nikdy. Není tam zázemí pro chladné dny. bazény jsou jen venku. I v létě při dešti je tohle problém. V zimě zvolte Velký Meder nebo ještě lepší Dunajskou Stredu.

luck*
hodnocení

Díky za radu ,ted na to hledím co z této lokality vybrat.

zoznam.sk/...

třeba ještě poradíte ,moc díky.

hodnocení

0x

Již více jak 10let jezdíme do hotelu Borinka v polovině února. Od úterý do neděle. Již máme objednáno na rok 2018. Stravav rrestauraci Jasmin.

Strava v bufetech až do konce otvírání bazenu.

doplněno 06.02.17 12:52:

Pobyt končíme v neděli ráno, pak jedeme ještě na 3 hodiny někam. Dunajská Streda, Velký Meder, Gyor, Mosonom..., Lipot atd.

Všude je krásně.

mecik*
hodnocení

0x

Jezdíme autobusem na týden v září. Ubytování máme v Quadru-10 min od koupaliště. Strava snídaně a ostatní se dá rozumně pořídit v areálu- my u Vodníka-. Na den bych tam nejel, je to daleko a v zimě si myslím, že tam nejsou dost dobré podmínky na převlékání. Jinak v sezoně asi moc lidí, v září stačí neděle.

termalyvzime
hodnocení

0x

Dobrý den,

nechci zakl.nové vlákno, tak se sem vetřu. Jezdíme pravidelně Maďarsko-termály, ale v létě. Letos jsem objednala pobyt prvně teď, na zimu. Saunový svět, masáže, koupele...no klasika, vše, ale je tam termál i venku, to si mám brát kulicha na hlavu, nebo ne? Kdo jste v kose termáloval venku, tak prosím o radu, ať neskončím s rýmou...

klus

Do termálu venku na hlavu nic nepotřebujete. Chce to být po ramena v teplé vodě. Když je přímý průplav do vnitřních bazénu nemá to chybu. Když se musí z venkovního bazénu přecházet dovnitř venkem, chce to ponožky, župan s kapucí a osuškou omotat tělo pod županem, ať jej nemáte hned mokrý.

termalyvzime
30.01.19 15:11

Děkuji. *palec*

Já nemám čepici, ale někteří je mají na hlavě. Doporučuji si jí vzít, a uvidíte, zdali jí použijete.

termalyvzime

Děkuji, přibalím do auta. V létě to znám, to jsem tam často, ale v zimě je to pro mne novinka. Se těším jak malé děcko .*ua*

to jsem tam často

prosím, kde to je tam?

Děkuji

termalyvzime

Madarske termaly, jak jsem psala v prvnim prispevku a to konkretne nej Buk, pak i Sarvar a Miskolc, ale ten nic moc.Moc se mi libilo pak po Bukfurdo v Hajduszoboszlo, ale to uz bylo trosku z ruky. Buk je bezva, tam jedeme tedka, je to i relativne blizko. Jeste bylo fajn v Hevizu, prirodni termaly.

termalyvzime

Do Buk jezdime nejcasteji , tak to vyhral ted v zime, ubytovani tam jiz mame overene, kvalita. Tak uz jenom dobre dojet a nenachladit se tam v bazenu.

30.01.19 20:48

Díky.

termalyvzime

Zdravím, tak jsem si zamilovala nově termály i v zimě. V Bukfurdó maji od února novinku 1 a 2 zóna je sloučena, ( resp. zažítková zón je již součastí vlezného do lázní ) což je na prd. Pouze os.názor, původně druhá zóna je tím "přenávštěvnovaná" a méně komfortní. Doporučuji si připlatit sauny. A prosím, mám dotaz, jak je to u nás v Losinách v zimě? Máte zkušenost? ...z hodnocení na netu jsem usoudila, že zákazníci řeší hlavně teplotu vody, ale třeba k saunám nikdo nic nenapsal.

Do Losin jezdím, naposledy v září. Sauny nenavštěvuji nikde, nelíbí se mi. Upřimně, Losiny jen kvůli tomu, že je to blízko, na 3 hodiny mi to stačí. Jako nouzovka.

termalyvzime

No právě, ja sauny taky zkusila prvně, když pominu infru, tak tu mám doma, ale těch druhů tam bylo tolik moc, že jsem si vybrala i já. Losiny zkusím, nouzovka taky dobrá, než pojedeme opět do Maďarska.

Stále pokukuji po Termální lázně Széchenyi, jen musím prozkoumat ubytování přímo v areálu. Tuším, že z boku je nějaký hotel, nebo si to pletu, netuším...

Letos mám již naplánováno, ale kdyby něco vypadlo..

termalyvzime

*klik* tak to si ukládám, hned jsem mrkla na net na recenze, už jen doladit ubytování*palec* Chci ho naopak mimo areál. ještě mě láká Eger na jaře. Už aby to opět bylo, zatím hodím nouzovku *placni* Losiny.

Ivka

Ivo?, proč ubytování mimo? Mne vadilo, chodit rozehřátý někam, byť jen 10 minut.

Proto hledám pokoj jen v pantoflích.

termalyvzime

Milane já se společně s ostatníma cizíma jaksi ani v klidu tzv.organizovaně nenasnídám, stylem teď tady a z tohohle...nedokážu to a když jo, tak to jenom zobnu a pryč. Naopak jít do restaurace, sama si vybrat co chci, s tím nemám problém. Nemám ráda , když prostě všichni jsme v jednom areálu ubytování s jedním cílem, já už měla jako děcko problémy dodržet režim v pion. táboře*smich* Já nevím, jak ten pocit popsat.?

Třeba v Buku mám v oblibě Birdland Villapark, někdo tam jde prioritně na golf, někdo se koupe přímo v hotelu, mají tam termál i welnes a někdo jako my tam je ubytová a ráno vyráží do lázní. Ubytování: obývák, kuchyně,koupelna a mega velká terasa-výhled příroda, za příplatek pokoj s krbem ve vyšším patře. Ja i na Krétě ocenila pronájem auta tam, páč vlastní na ostrov nedotáhneš , než allinclusive a chodit společně ubytování-moře-jídlo-nějaký společ.výlet a tak dokola. Ráno jsem s manžou nakopla auto, snídaně po cestě v místní pekárně a tak jsem měla možnost vidět Elafonisi, další den Matalu...a pod. a ty vesničk po cestě, kávička...no to už je tak dávno. Teď miluji termály a rodnou vlast moji nagymamy-babičky a něco málo si z maďarštiny ještě pamatuji, ona jinak nemluvila se mnu, než převážě maďarsky.

termalyvzime

Nestihla jsem časově korekci-omluva, ale snad to půjde přečíst. Milane já jsem atyp, nemám chytrý mobil, nemám profil na soc.sítích a ani účet v bance, vše co se děje davově jaksi nezkousnu , ale to už odbočuji od tématu. Přeji ti pohodový den a ahoj *placni*

Ivo, to se rozkecáme...

páč my jezdíme 2x do roka s přáteli. V únoru do Podhajské, na 5 dní a cestou zpět ještě někde. Při hranicích v Maďarsku, Dunajská Streda a podobně. Pak i na krátký víkend do Medru a zpět opět někam na 3 hodinky.

Letos mám naplánované v únoru Podhajskou, zpět do Polný Kesov, thermalnitrava.sk/...

Co se týče stravování v Podhajské, ráno snídaně, co si vybereme to sníme, večeře ze 2 druhů. Oběd podle chuti někde v termálech. Jedem s přáteli a několikrát v roce ještě sami s manželkou..

Ať se nám všem líbí v termálech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]