Nejste přihlášen/a.
Není, pro kariéru "placené společnice" je to velmi dobrý začátek..
Mám-li být vážný - ano, dle světového průměru je to hodně. A hlavně naprosto nelogické..zkušenosti se sbírají především věkem, i v téhle oblasti, ne střídáním krátkodobých vztahů, kde jde jen o to jedno.
Jako člověku co má řekněme vyděláno a určité společenské postavení velmi dobré mě imponuje žena s inteligencí, ne matrace která umí jen ... eh...
Blahopřeji. Je to moc trochu. Může Ti to zůstat a pak to už jde samo. Nekoho takový holky přitahujou, jiný si uplivnou. Dá se s tím docela dobře živit. A v neposlední ředě se uživí i doktoři, kam máš už nakročeno ( sifilída AIDS apod.) Nic víc. Co si o tobě myslím, nenapíši, zase by mně to zatrhli.
Nestačím se divit co je cílem se zdokonalit.Jisté je, že nějaká zkušenost je dobrá. Ale mezi nebem a zemí a pro Tvůj život jsou i jiné, důležité věci. Život není jen o sexu pokud neuvažuješ být placenou společnicí. Měla by jsi také zapojit do aktivit i hlavu.
Jinak sbírej kluky klidně dál. Za nás, protože si to popovídají mladíci, by solidní muž o Tebe třeba ani kolo neopřel, jak budeš profláknutá. Jak se říká, všeho do času, aby jednou nemrzelo.
Já si myslím, že je to normálni, bude ti 30 a pak ti nezbude ani jeden. Proto si užívej, pokud ti to život nabízí. Né abych byl taky tak trochu normální. Nezdá se mi tvé chování normální. Nechápu (ženu/muže), který chodí najednou s více partnery. Pokud to nebylo najednou, nejsi na tom až tak zle, ale to období se mi zda hodně krátké i na střídani partnerů. Možná ale ještě nevíš co chceš, tak hledáš, zkoušíš, ale aby jsi nepřebrala (viz. první věta). Hodně štěstí!
Tady se asi někdo nudí. Pro někoho málo,pro někoho moc.Na menší vesnici by se už o takové říkalo jako o té ,,co dá každému,,a pořádný kluk by si už o ni - v té vesnici ,,ani kolo neopřel,,.
Buď svá, dej na své pocity, intuici a radost ze života a buď inertní k moralistickým puritánským názorům a odsudkům, které silně filtruj, a žij si svůj spokojený mladý život v rozpuku podle svého, neb jiný žít nebudeš. Až to někdy přijde, tak se zklidníš a usadíš, a to zcela přirozeně, poviješ dítka a bude tu důchod cobydup tak jako tak.
Docela by mne zajímalo, jak to pak poznáte, že už jste v posteli "dobrá"? To abyste pak zase sezvala všechny od začátku, se kterými jste se "milovala a s těmi udělala jakousi reprízu. Každý by dostal tužku a cedulku a po novém výkonu, by Vás měli oznámkovat třeba od 1 do 10, jak jste se za tu dobu vyškolila. Jedině tak poznáte, jestli Vám ty zkušenosti nakonec nebyly na prd. Ale proč ne. Dneska je možné všechno.
Ano, dle mého názoru, je to až příliš na tvůj věk. Zkušeností získáš nejvíce s partnerem, který ti chvíli vydrží. Pokud máte sex rádi, tak zkoušíte a experimentujete co se do vás vejde a pak postupně vše pilujete. Ano, je to tak aby to vyhovovalo vám oběma a ne všem, nicméně takto nabyté zkušenosti se neztratí nikde a nikdy.
Ahoj. Ne příjde mi to normální. 9 kluků už je moc. mě je též 17 z toho jsem měla 5 kluků. S prvním jsem si jen dopisovala když mi bylo 12 let. Druhého kluka jsem měla až v 15 letech ani ne týden, usiloval o mě, tak jsem mu chtěla dát šanci, bohužel nám to neklapalo. měsíc na to jsem se sešla s dlouholetým kamarádem se kterým jsem se nějakým způsobem dala dohromady a vydrželo nám to jen 2 měsíce (moc jsme se nevídali a nakonec jsem zjistila, že mě podváděl s mojí kamarádkou). Se třetím klukem jsem měla trochu intimnější vztah, ale byl nevyspělý (nic vážného, jen líbání, víc jsem nechtěla). Po 2,5 měsících jsme to ukončili. Teď chodím rok a půl s přítelem a našemu vztahu nemám co vytknout.
Máte pravdu, že je to daalší zkušenost, ale se sexem teda vážně nevím. Já osobně jsem se s přítelem vyspala až skoro rok, co jsme spolu chodili. Abych zjistila, jestli je to ten pravý. I když to ten pravý být nemusí, ale jistota je jistota.
Jak asi smutné stáří musí přijít k těm, co nepoznali lásku a jako pěťák dávali ji všem.
Nevím autora ani přesné znění citátu. Snad ho někdo upřesní.
@liska5 - K vašim službám - ale jak se ty veršíky jmenujou si taky už nevzpomenu
Stěpan Ščipačov
Dnes líbáš jednu, zítra jinou zase
v cigaret kouři lehce modravém.
Vyčítat ti to nemá smysl, zdá se:
morálka s básníkem prý nesrovná se ...
Jak asi krušné stáří chodí k těm,
kdo lásku rozměnili v tisíc lásek
a jako pěťák dávali ji všem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.