Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 17let a 9 kluků je to moc?

Od: kristyna* odpovědí: 46 změna:
Ahoj. Měla jsem 9 kluků,je to moc? Kamarádka říkala, že je. Ale já sbiram zkušenosti ne? Chci bejt v posteli dobrá. Co si myslíte vy?

46 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

9x
Timto vykonem budes v okoli vyhlasena a nikdo z obstojnych kluku se ti vyhne. Kdo by chtel primitivni devce?

mirr
hodnocení

8x

Není, pro kariéru "placené společnice" je to velmi dobrý začátek..

Mám-li být vážný - ano, dle světového průměru je to hodně. A hlavně naprosto nelogické..zkušenosti se sbírají především věkem, i v téhle oblasti, ne střídáním krátkodobých vztahů, kde jde jen o to jedno.

Jako člověku co má řekněme vyděláno a určité společenské postavení velmi dobré mě imponuje žena s inteligencí, ne matrace která umí jen ... eh...

hodnocení

6x
Nelam si stim hlavu a na řeči nedej
Pokud máš sex ráda neni co řešit

bbbn
hodnocení

4x

Blahopřeji. Je to moc trochu. Může Ti to zůstat a pak to už jde samo. Nekoho takový holky přitahujou, jiný si uplivnou.*uspech* Dá se s tím docela dobře živit. A v neposlední ředě se uživí i doktoři, kam máš už nakročeno ( sifilída AIDS apod.) Nic víc. Co si o tobě myslím, nenapíši, zase by mně to zatrhli. *houpy*

pb®
V dnešní době, kdy se dá AIDS docela dobře léky zastavit a to až natolik, že hladina viru v krvi klesne tak, že člověk není nakažlivý, bych se spíš bála toho, že se nakazím HPV a onemocněním rakovinou děložního čípku.

etana*
hodnocení

4x

Ano, jsi prostě coura (to není míněno jako urážka, ale popis stavu podle informací tazatelky - pro případné správce). Smiř se s tím.

Ten dotaz je skoro dva roky starý. Možná, že od té doby to tazatelka zvýšila na dvojnásobek.

danys*
hodnocení

3x
Jestli ti to dobře vynáší, pak je to v pohodě a jsi dobrá! Pokud nic nebo špatně, tak jsi bl.á

hodnocení

3x

Děs, tolik jsem jich neměla za celý život, Nechtěla bych být Tvým budoucím manželem. Dobrá možná budeš,ale nme jako manželka.

iz*
06.02.19 18:05
hodnocení

3x

Ano.

petr887
hodnocení

2x
Taková holka je pro mě ..., nic ve zlém. Asi máš pocit že roztahnout nohy je pro život klíčové. Good luck

hodnocení

2x
Není Karle. Dalo by se říci, že jsi skoro ještě panna. :)
mirr

:D Tak to mne pobavilo.

sylva
hodnocení

Holka hlavně se chraň a neber všechny ve svém městě, chlapci jsou drbny a řeknou si to. Oni můžou oj**t vše co chodí, ale my ženy ne. Někdo běhá, někdo plete, někdo hold rád chlapce.
Já měla mužů více jak 50, studovala jsem v Praze, pak jsem si vzala kluka z malého města, jsem hodná holka, prostě jsem si užila a vedela co a jak chci. Můj muž není žádný primitiv a ani já, má slušně vydělávající firmu. Jsem že slušné rodiny.
Mám kamarádku, kluky měla dva, protože ji doma do hlavy cpali ty kecy typu: nikdo tě pak nebude chtít atd. Vdávala e v 24 .letech, v posteli jim to nejde, protože to nemelaoc jak poznat a teď jako co?
Takže klid a hlavně kondom. Ale předpokládám, že to dnešní mladí vědí.

fialka2
hodnocení

2x

Nestačím se divit co je cílem se zdokonalit.Jisté je, že nějaká zkušenost je dobrá. Ale mezi nebem a zemí a pro Tvůj život jsou i jiné, důležité věci. Život není jen o sexu pokud neuvažuješ být placenou společnicí. Měla by jsi také zapojit do aktivit i hlavu.

Jinak sbírej kluky klidně dál. Za nás, protože si to popovídají mladíci, by solidní muž o Tebe třeba ani kolo neopřel, jak budeš profláknutá. Jak se říká, všeho do času, aby jednou nemrzelo.

jana123*
hodnocení

2x
Tak to je dobrej začátek být k...

kale
hodnocení

2x

Tady je nebezpečí že se ti to zalíbí a budeš v tom pořád pokračovat. I když už budeš mít stálého partnera, mohlo by tě to pořád táhnout za jinými.

liska5

Moudrá poznámka!

111®
hodnocení

1x

jestli za poslední týden tak je to hodně..

kristyna*
hodnocení

To ne! Za poslední 2 roky...

hodnocení

0x

Klidně zkušenosti sbírejte, je to jen Vaše věc a je jedno co si o tom myslíme.Jen se nezapomínejte chránit před pohlavními chorobami, pokud Vám jde jen o ty sexuální zkušenosti. Mimochodem, opravdu si myslíte, že čím více sexuálních partnerů vystřídáte, tím budete v posteli lepší?

gogo*
hodnocení

0x

Já si myslím, že je to normálni, bude ti 30 a pak ti nezbude ani jeden. Proto si užívej, pokud ti to život nabízí. Né abych byl taky tak trochu normální. Nezdá se mi tvé chování normální. Nechápu (ženu/muže), který chodí najednou s více partnery. Pokud to nebylo najednou, nejsi na tom až tak zle, ale to období se mi zda hodně krátké i na střídani partnerů. Možná ale ještě nevíš co chceš, tak hledáš, zkoušíš, ale aby jsi nepřebrala (viz. první věta). Hodně štěstí!

culdabulda1*
hodnocení

0x

pokud to nebudeš nikomu vytrubovat, tak je to jedno. Akorát, že možná krapet "zvlčíš", ne? - ale třeba nasbíráš tolik "zkušeností", že už ti to bude stačit až "do smrti" - kdoví. Taky záleží na tom, v jakém prostředí se pohybuješ, jak Tě bere okolí a jak chceš, aby Tě bralo.

smode*
hodnocení

0x
Je to jedno. Ale jestli je to kvůli zkušenostem tak to budou dosti plytké a nedostatečné zkušenosti. Je to jako mít "cenné pracovní zkušenosti" díky tomu že jsem vystřídal deset jednodenních brigád (vs. např. desetileté zkušenosti pracovníka který za tu dobu pracoval pro tři strojírenské firmy).
liska5

*palec*Krásná odpověď!

hodnocení

0x

Těch 9 kluků jsi měla najednou, nebo jednoho po druhém?

liska5

Teď by to bylo ve frontě s odstupama 2m.*smich*

lidus*
hodnocení

0x

1. ANO, 2. lžeš!

Že jste to tak neměla vy neznamená, že to tak nemůže mít nikdo jiný. S tou lží bych tu byl velmi opatrný.

hodnocení

0x

Tady se asi někdo nudí. Pro někoho málo,pro někoho moc.Na menší vesnici by se už o takové říkalo jako o té ,,co dá každému,,a pořádný kluk by si už o ni - v té vesnici ,,ani kolo neopřel,,.

tomaslad*
hodnocení

0x

Buď svá, dej na své pocity, intuici a radost ze života a buď inertní k moralistickým puritánským názorům a odsudkům, které silně filtruj, a žij si svůj spokojený mladý život v rozpuku podle svého, neb jiný žít nebudeš. Až to někdy přijde, tak se zklidníš a usadíš, a to zcela přirozeně, poviješ dítka a bude tu důchod cobydup tak jako tak.

krtek66
hodnocení

0x

Jedno je jisté...slečna není lakomá a myslí i na ostatní;)... a jak se říká...p**a není mýdlo, té neubývá *smich**smich**haha*

jano1*
hodnocení

0x

je to hodně, v rámci onemocnění bych radši měla jeden a plnohodnotný vztah s tím, že se nejvíc naučíš jen u jednoho a stačí to. Nebo se koukni na péčko a taky dostaneš zkušenosti :D

hodnocení

0x

Docela by mne zajímalo, jak to pak poznáte, že už jste v posteli "dobrá"? To abyste pak zase sezvala všechny od začátku, se kterými jste se "milovala a s těmi udělala jakousi reprízu. Každý by dostal tužku a cedulku a po novém výkonu, by Vás měli oznámkovat třeba od 1 do 10, jak jste se za tu dobu vyškolila. Jedině tak poznáte, jestli Vám ty zkušenosti nakonec nebyly na prd. Ale proč ne. Dneska je možné všechno.

Ne na prd, ale naprd. :-D

nene*

Suzymon, proč to psát vcelku, když se "na hovno" píše zvlášť? *smich*

liska5

Já bych to taky psala dohromady.

Buď položím papír na hovno, nebo mám život nahovno neboli nanic.

hodnocení

0x

Ano, dle mého názoru, je to až příliš na tvůj věk. Zkušeností získáš nejvíce s partnerem, který ti chvíli vydrží. Pokud máte sex rádi, tak zkoušíte a experimentujete co se do vás vejde a pak postupně vše pilujete. Ano, je to tak aby to vyhovovalo vám oběma a ne všem, nicméně takto nabyté zkušenosti se neztratí nikde a nikdy. ;)

den
hodnocení

0x

Radši se moc nechlub, nebo slušný kluk o tebe nezakopne.

ganaganezaa
hodnocení

0x

Mně je 15 a mám třetího kluka.Sama si myslím že třetí není až tak moc. Pokud si s každým z nich měla něco víc než jen ,,pusinky tak to je asi moc . Ale to je můj nároz,třeba to sama vidíš jinak.

kasparka*
hodnocení

0x

Ahoj. Ne příjde mi to normální. 9 kluků už je moc. mě je též 17 z toho jsem měla 5 kluků. S prvním jsem si jen dopisovala když mi bylo 12 let. Druhého kluka jsem měla až v 15 letech ani ne týden, usiloval o mě, tak jsem mu chtěla dát šanci, bohužel nám to neklapalo. měsíc na to jsem se sešla s dlouholetým kamarádem se kterým jsem se nějakým způsobem dala dohromady a vydrželo nám to jen 2 měsíce (moc jsme se nevídali a nakonec jsem zjistila, že mě podváděl s mojí kamarádkou). Se třetím klukem jsem měla trochu intimnější vztah, ale byl nevyspělý (nic vážného, jen líbání, víc jsem nechtěla). Po 2,5 měsících jsme to ukončili. Teď chodím rok a půl s přítelem a našemu vztahu nemám co vytknout.

Máte pravdu, že je to daalší zkušenost, ale se sexem teda vážně nevím. Já osobně jsem se s přítelem vyspala až skoro rok, co jsme spolu chodili. Abych zjistila, jestli je to ten pravý. I když to ten pravý být nemusí, ale jistota je jistota.

liska5

Já jsem přesvědčena, že ona počítá jen ty, se kterými se vyspala. A těch 9 je na ten věk moc. Tohle bývá v našich zemích průměr za život.

liska5
hodnocení

0x

Jak asi smutné stáří musí přijít k těm, co nepoznali lásku a jako pěťák dávali ji všem.

Nevím autora ani přesné znění citátu. Snad ho někdo upřesní.

liska5

Logičtější bude ...rozmělnili lásku...

@liska5 - K vašim službám :) - ale jak se ty veršíky jmenujou si taky už nevzpomenu

Stěpan Ščipačov

Dnes líbáš jednu, zítra jinou zase
v cigaret kouři lehce modravém.
Vyčítat ti to nemá smysl, zdá se:
morálka s básníkem prý nesrovná se ...
Jak asi krušné stáří chodí k těm,
kdo lásku rozměnili v tisíc lásek
a jako pěťák dávali ji všem!

111®
hodnocení

0x

od 15 to vychází cca 1kluk/ čtvrt roku, není to málo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]