Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět močového měchýře u mužů

Od: jakubhornacek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, byl jsem u urologa a ten mi zjistil slabý zánět močového měchýře. Nedávno jsem byl na 2 "operaci", při které mi byl do ledviny zaveden stent, kvůli kameni o velikosti 2 cm v pravé ledvině . 25.2 2019 jedu do Olomouce na další zákrok . Potřebuji zjistit, jak co nejúčiněji vyléčit a nebo alespoň zklidnit ten zánět. U mě se to projevuje silnou bolestí močového měchýře a močové trubice při močení a někdy mě to začne bolet třeba jen při chůzi. Někdy je ta moč zakalená a obsahuje i krev, kvůli stentu, který odírá stěny močového měchýře . Poslední zákrok byl proveden 21.12 2018 a od té doby piju denně urologický čaj v kombinaci s ledvinovým a šalvějovým. Piji to až do teď a vím, že je to nejspíš chyba . Čaj by se asi neměl pít skoro 2 měsíce v kuse, že? :D . Urolog mi předepsal Ofloxin a řekl ať piju urologické čaje, ale já jsem mu zapomněl říct, že už ten čaj piju skoro 2 měsíce . Měl bych pití čaje třeba na 1 týden vysadit a pít jen čistou vodu? Někdy si na snídani dávám mléko cca 0,5 l a někdy šálek kávy. Může se to při zánětu pít a nebo to nějak vadí?

Děkuji za případné rady a omlouvám se, jestli z toho příspěvku, budete zmatení . Psal jsem vše, co vím :D . Ještě jednou děkuji

S pozdravem a přáním hezkého dne Jakub Horňáček

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já jsem dostal na zánět močového měchýře antibiotika. Můžete také užívat tinkturu z lichořeřišnice větší.

iz*
hodnocení

1x

Urologickými čaji zánět močového měchýře nevyléčíte, nejspíš bude lékař předepsat antibiotika. A pozor na tu šalvěj, tu byste neměl pít moc dlouho ani větší množství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]