Nejste přihlášen/a.
Jsem po tezkym rochodu a vypadl jsem ztoho po tech 5ti letech chci se seznami s fajn hodnou vernou divkou osklivej nejsem jsem zabavnej a sympatickej jen nevim proc vzdy narazim na nejakou jednoduchou holku ktera ma jen zabavi diskoteky a a uzivani je tezky najit nekoho fakt kdo to mysli vazne a je krasnej a chytrej nevim kde hledat a ted uz nevim vubec jak oslovit divku kdyz se mi libi i nahodne projde ocni kontakt nedokazu tam jit a oslovit ji jsem ztuhlej a kdyz prijdu nevim jakej mam byt nezda se mi kdybych na ni vyjel nejakyma otrepanyma frazema a nebo trapnyma vtipama fakt nevim jak dal je mi 24 vim ze mam vse pred sebou ale jak se rika jsem aut kdokoli s dobryma napadama a zkušenostma je v teto diskuzi vitanej
Pekelníku, s tím půllitrem v ruce určitě neoslovíš chytrou holku, ale rovný k rovnému...nezlob se, a zapřemýšlej trochu o sobě, co vlastně nabízíš? S tím pivem opravdu nejsi IN! - PT /stařenka/
Jo to je ale opravdu jedina fotka co mam v pc jinak bych dal jinou a na horach sem si vychutnaval i lahodne pivo ja jdu na pivko jednou tydne takze to mozna vypada blbe ale alkoholik nejsem
Dobře pekelníku, já bych to nehrotila. Jezdíš na hory, chodíš do společnosti s kamarády, tak se určitě najde příležitost k seznámení s tou, s kterou si budete rozumět. Třeba chodíš nakupovat, k holiči, všude jsou mladá děvčata. Neboj se oslovit děvče za pultem, nebo spolucestující ve vlaku, autobuse. Některá děvčata jsou nesmělá a když bude ten oční kontakt, srdce Ti napoví. Přijde to samo, 24 let je krásný věk a nic není zmeškáno. Přeji hodně štěstí /a zkus novou fotku/, PT /stařenka/
Jo to je ten problem ze se bojim nevim co rict cim zacit Ahoj ja jsem Lukas a ty? Nemohl jsem si nevsimnout ze ses na me podivala to se mi zda dost blby
Blbý to není, zkusit se má cokoli. Ale kdybys našel návod, napiš na to knihu. Bude Ti vděčná pulka planate. Na to návod není, bohužel. Bud mily, pozorny, nevytahuj se ... ja nevim, snaž se, pouč se chybama
Proc chces hned holky oslovovat jak je uvidis?Davej bacha at si o tobe nemysli ,ze jsi nadrzenej uchyl-nemyslim to blbe.Najdi si spis nejakou zaminku,hory jsou idealni.Napr.zacnete se s kamosema koulovat a hodis(bacha na oblicej,to bys asi nerozchodi) na ni jako omylem kouli a pak se rozhovor rozjede sam
Je to ovsem jen priklad,neco urcite vymyslis
drzim pesti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.