Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohu nosit v zaměstnání na ruce náramek s viditelným názvem politické strany? Díky
V zaměstnání byste žádnou politickou stranu propagovat neměl.
@Ringo, "volební lídr" je zaměstnání?
Donovale, jak již někteří napsali, důležité je, co sdělí zaměstnavatel, podle druhu práce a postavení ve firmě. Uklizeč může nosit téměř cokoliv, ale pokud budete pracovat na pozici, kde se nesluší, nebo není vhodné, popřípadě i zakázané propagovat nějaké politické hnutí či stranu, tam bude asi problém.
Když už taháte na veřejnost, že budete nosit náramek, sdělte která strana má náramky? Páč já to viděl jen u hasičů.
Žil jsem v přesvědčení, že ti co to tady tzv. moderují /sys/, že umějí číst. Pak to tady tak vypadá.
Já bych to vysondovala sama. Náramek bych si vzala a kdyby mne nikdo neupozornil, že takový náramek mít nemohu, tak bych ho klidně nosila. Kdyby mi bylo řečeno, že to do zaměstnání nepatří, tak bych ho sundala, protože bych respektovala přání svého zaměstnavatele. Přece se kvůli nějakému náramku nedostanu do konfliktu se zaměstnavatelem, který mi za mou práci platí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.