Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy pri vzrušení , Proč?

Od: milo* odpovědí: 9 změna:

Dobry den, asi před dvěma týdny jsem zkoušel s přítelkyní oddalováni orgasmu, při konečném vyvrcholení jsem cítil silný tlak na krku v oblastí páteře a obratlů, co přecházelo do hlavy , konkrétně k čelu .Silná bolest hlavy trvala několik minut ,no slabší jsem cítil i následující den.Problém je , že teď pokaždé když se více vzruším dostaví se bolest hlavy v oblasti čela a pravého spánku.Mám navštívit svého obvodního lékaře nebo si vzít jen běžný prášek na bolest hlavy.Děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bod®
hodnocení

4x

K předešlým odpovědím - mozek nemůže bolet, nejsou v něm receptory bolesti. Bolet může jen to, co je kolem mozku, pokud na nervy tlačí například rostoucí nádor.. Zato můžou silně bolet namožené krční svaly, někdy současně zapřičiní i motolici. Takže před jejich namáháním to chce je mít vytrénované, nebo je nadměrně nenamáhat. Odhalí to jednoduchý test, takzvaná "želvička". Při bolesti skloňte hlavu na prsa a ramena tlačte dopředu a dolů - pokud se bolest citelně zmenší, je právě namožený a ztuhlý krk příčinou bolesti.

mm*
hodnocení

2x

Zvláštní by bylo překrvení mozku, vždyť se traduje, že když se dotyčný orgán prokrví, mozek se odkrví... a proto běžně nemyslí :), takže to bude spíš problém neprokrvení hlavy..

sarkaxxy

Dobrý podvecer, taky me obcas bolí hlava pri orgasmu a nekdy i silne.Je to tím tlakem.

uramy
hodnocení

2x

Špatná poloha / krční páteř

hodnocení

2x

Já bych to viděl na vysoký krevní tlak... Také to na mě dříve tak působilo... Prostě při vzrušení Ti stoupne tlak a od toho Tě bolí hlava... Samozřejmě na každého to působí jinak...

michaltopic*
hodnocení

2x

Já měl něco podobného před lety. Těsně pře orgasmem mi vystřelila bolest taková, že jsem i kolikrát upadl čelem do polštáře a vyhrkly mi slzy. Zkusil jsem všechno možné a nejvíc pomohlo: spaní bez polštáře, cvičení na krční páteř, nemasturbovat. Jestli sedít e jako já v práci za PC, tak to může být podobné.

milo*
hodnocení

dobrý den, mám práci převážně v sede, pracuji jako řidič, vyzkouším cviky na páteř a uvidíme co se povede, s masturbací to asi nemá nic společného , mam náročnější partnerku s chutí na větší dávku při vyvrcholení, takže masturbace jen výjimečně

hodnocení

0x

Prášky jsou až to poslední. Viděl bych to na překrvení nejen penisu, ale i některých částí mozku díky vzrušení. Návštěva lékaře není od věci a na tvém místě bych ji neoddaloval. Přece jen příčina může být i vážnější.

milo*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]