Dobrý den, prosím o sdělení Vašeho názoru, zda by pro mne byly vhodné brýle, které jsou inzerovány v televizních pořadech. Totiž brýle VIZMAXX. Ovšem na začátku považuji za potřebné sdělit mou současnou situaci: Po úrazu levého oka v sedmnácti letech jsem na něj prakticky viděl pouze obrysy předmětů, neboť zmíněný úraz způsobil rozbití sítnice a srůsty byly vlastně slepé, což vysvětluje nemožnost vidění. Od mládí jsem trpěl slabozrakostí, takže jsem měl omezenost pravého oka na 3,5 dioptrie (tento stav trval až do staršího věku). Ba blízko, na čtení, jsem úspěšně viděl až cca do padesáti let. V té době jsem začal trpět šedým zákalem, takže mě neminula operace, které jsem se podrobil v 62 letech, ovšem lékaři mi nedoporučili implantát čočky, takže nosím brýle, na dálku 16,5 dioptrie a na čtení 14,5 dioptrie. Vaše inzerce seřizovacích brýlí mě samozřejmě upoutala, proto se obracím se žádostí o sdělení Vašeho názoru, zda bych je měl začít používat, je mi totiž 88 let. Děkuji za objektivní odpověď. Přeji Vám mnoho úspěchů, František
Osobně bych si ty SUPERVIZMAXXi nekoupil, raději jedny na čtení a jedny na klasické nošení. Než je nastavíš, tak ty druhé brýle klasické nandáš na nos dvacetkrát. Upřímně si ani nedovedu představit čištění natož životnost těchto brýlí při používání v prašném prostředí a druhá věc-jak v tom člověk vypadá, takové moderní "pulitry"..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.