Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
hledám si novou práci, a na webu práce.cz jsem si našel jednu co by mi vyhovovala, jenže problém spočívá v tom, že tam odtud mohu poslat jen životopis a kdyžpak nějakou přílohu k tomu ale nemám k dispozici poslat motivační dopis. E-mail tam kam bych poslal životopis (potencionálnímu zaměstnavateli) tam není napsán a nemůžu ho dohledat ani jinde na internetu. A tuto pozici nemohu najít ani nikde jinde na jiných portálech kde se dají vyhledat práce. Tak se chci zeptat jestli je možnost nějak z webu práce.cz napsat motivační dopis, než jen poslat přílohy.
Děkuji
K čemu je takový motivační dopis? Koho chcete motivovat a k čemu to? Stále někde čtu o nějakých motivačních věcech a stále tomu nerozumím. Jak to vypadá? Můžete tady dát třeba ukázku? Ráda bych to věděla. Děkuji.
Ahááá, děkuji. Rozumím, ale stejně mi to nejde do hlavy. Pisatel může napsat sebelepší motivační dopis, když ale nekoresponduje s životopisem, ve kterém vyjmenovává úspěchy v předchozích zaměstnáních, tak mi to přije divné. Já jsem, když bylo potřeba, napsala: "Neumím, ale učím se rychle a hlavně, chci."
Zdravím,
motivační dopis je něco jako takový úvod k vašemu životopisu bych řekl. Píše se tam jen krátce např. vzdělání, zkušenosti, kde jste dozvěděla o této práci... Více zde: zivotopisy.cz/...
Já má zkušenost ze svého okolí a mojich dospělých dětí, že téměř všude motivační dopis a CV požadují, ale až velmi výjiměčně někdo třeba vůbec odpoví, že jste nebyl vybrán apd... Proto pokud tady někdo řeší a je upnutý na jeden nějaký inzerát... Tak s velkou pravděpodobností zjistí, že mu třeba ani nikdo neodpoví, proto doporučuji se neupínat ... Prostě to brát tak jako dojde/nedojde něco od toho zaměstnavatele... Lepší zkušenost je, rovnou do příslušné firmy zajít osobně ... Toť odzkoušeno...
Mě jde o to jestli z webu práce.cz mohu poslat motivační dopis nebo jen přílohy... Protože když pokaždé píši o nějakou pozici, tak vždy s motivačním dopisem či průvodním dopisem, na názvu nesejde, a právě tu to nejde. Já bych poslal e-mail přímo tomu potencionálnímu zaměstnavateli, ale tam ten e-mail nikde není a nikde ho nemůžu dohledat, tak právě mě zajímá jestli z toho webu můžu ten motivační dopis nějak poslat. Snad mi rozumíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.