Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, mám problém se kterým si nevím rady. Před nějakou dobou jsem si koupila dildo, a od té doby jsem jej několikrát použila, ale ať se snažím sebevíc, nikdy s ním nedokážu dosáhnout orgasmu. Opravdu jsem se snažila, mohla jsem s ním vyvádět třeba i patnáct minut, ale prostě se mi nikdy nepodařilo dotáhnout to až do konce. Nakonec vždycky skončím tím, že si dopomůžu drážděním klitorisu. Má někdo stejný problém? Už nevím co mám dělat.
Děkuji za veškeré rady.
Doplnění - Asi jsem to měla napsat, ale rozešla jsem se s přítelem kvůli stejnému probému. Samozřejmě nejen kvůli tomu, byly v tom i jiné věci. Jde o to, že i s partnery jsem měla stejný problém, tak jsem si řekla, že na chvíli dám přednost tomu pomocníkovi, a doufala jsem, že se po čase něco změní.
Vždyť si odpovídáš sama: "Nakonec vždycky skončím tím, že si dopomůžu drážděním klitorisu."
Každá žena je jiná a dosahuje orgasmu jiným způsobem. Zřejmě nejsi typ, který dosahuje orgasmu tzv. "poševního", tedy pohlavním stykem nebo jak uvádíš, drážděním vnitřku pochvy dildem. Jsi spíše typ, který snáze dosahuje tzv. klitoridálního orgasmu, tedy orgasmu po intenzivním dráždění klitorisu.
Takže i při pohlavním styku si buď dráždi klitoris sama, nebo se svým "problémem" seznam partnera a on už si snad bude vědět rady. V každém případě pokud znáš způsob jak orgasmu dosáhnout, máš vyhráno
Dříve v dobách mýho náctiletýho věku jsem ten problém měla podobný, ale sem tam se zadařil i samostatný vaginální orgasmus, je to fakt naprostý nebe a dudy proti klitorisu je to peklo Prostě uplně jiný a hodně orgastický.
Doporučuji zezačátku třeba polohu zezadu zboku a k tomu si lehce zpríjemnovat sex i drážděním klitorisu. Ale soustředit se hodně na styk s partnerem. Pomůže hodně i občas stahovat vnitrní svaly ... Klitoris doporučuji použivat méně často u toho nebo jen okrajově
Je možný že zezačátku tě překvapí oblast g jen bouřlivým vnitřním orgasmem !
Ale pak se mi občas i stalo, že to najednou šlo dřážděním samotné oblasti g samo a je to nejlepší rauš co existuje vevnitř.
A orgasmy jsou vnitřní neskonale silný nádherný plný vnitřní.
Ale celý dřáždění je jak v jiným a orgastickým světě.
Ted to nemám pokaždé samostatně vaginalní, ale celkem často ano. A je to fakt orgasticky uplná šílenost.
Určitě nad tím nelámej hůl , a nech to pokračovat... volně , určitě se na nic neupínej , časem to stejně vše přijde Dřív nebo později to přijde samo znenadání
A záleží jak otevřený je k tobě partner, jak tě má rád najdi si raději někoho zkušenějšího a vyzrálýho než někdo kdo o sexu ještě moc neví.
Velká uvolněnost je naprostá neodmyslitelná a samozřejmá podmínka
Hodně štěstí ))
Existují i vibrátory na současné dráždění klitorisu, s několika frekvencemi. Najdeš např. na čínském webu wish. Jsou levné, kvalitní a bezpečné /ověřeno!/. Dodání do 2 týdnů, platba kartou. Jsou i u našich prodejců, např. Růžový slon, ale podstatně dražší. Když napíšeš vnitřní poštou, poradím ti víc.
Tak zaprvé to chce chlapa, který to se ženou umí.Za druhé poloha na koníčka bývá celkem spolehlivá a za třetí říká se, že orgasmus není pouze záležitost dráždění intimních parií, ale i záležitost mozku. To znamená být uvolněná, mít představivost a hlavně si to užívat...Toť rada zralé ženy, mít se ráda a za nic se na svém těle nestydět.
Vyváděla i 15minut, hm. No já vaginální orgasmus umím bezpečně od svých 15 let, ovšem taky vím, že to nezabere 15 min, ale asi 25min přesné a ke konci velice rychlé práce. A kdo by tohle proboha ušukal? Takže s tím nikoho neotravuju a kombinuje se. To by chlap musel být Robocop, aby tohle dal. Sem tam při sexu těsně před orgasmem přestat s drážděním klitorisu, aby orgasmus spadnul do vaginálního, nebo po pár týdnech sexuální pauzy by to šlo, ale tu já nemám, nebo semtam sama, aniž bych se klitorisu vůbec dotkla, ale to fakt zabere tu půlhodinku, takže jen když je na to čas a chuť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.