Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem tlustá moc?

Od: lucka98 odpovědí: 19 změna:
Dobrý den mám prosbu. Kamarádky mě poslední dobou urážejí, prý sem přibrala a už jsem na ně prý moc tlustá, ať si najdu jiný kámošky. Něco jsem přibrala měla jsem stres kvůli maturitě ale pořád si nemyslím že bych byla až tak moc tlustá aby si mě tak dobíraly. Budu rada za nazory normalích lidí.
Jsem tlustá moc?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

On ti to tady asi málokdo napíše.

Takže, fit postava vypadá přecijen jinak. Jsi mladá, tak s tím něco dělej. Když tě netrápí estetika, tak nezapomeň na s tím související zdravotní problémy ve vyšším věku.

S kámoškama to nijak nesouvisí.

A v první řadě se zaměř na bříško. To, co vidím na fotce, je katastrofa. I silnější dívka může být hezká, pokud má postavu vyváženou. To bříško vyváženost tvé postavy likviduje. Vím, že to není snadné, ale to, co máš navíc na břiše, by chtělo přesunout do prsou. Pak bys byla sice silnější, ale přesto hezká ženská.

ben®
hodnocení

9x

Dobrý den, nemá význam si něco nalhávat - ano, jste tlustá (ruce, břicho, boky, zadek, stehna). Rodina i kamarádky to vidí, ale Vy ne, resp. asi si to nechcete připustit, že je to pravda. Zkuste s tím něco udělat (zhubnout a zformovat / zpevnit si postavu) nebo to bude jen horší. Předpokládám, že jsem Vás nepotěšil, ale je to upřímné. Zdravím!

P.S. Možná se Vás rodina i kamarádky svou kritikou snaží motivovat k tomu zhubnutí.

lmgify
hodnocení

6x

TROLL !

Hned, jak jsem viděl tu fotku, tak bylo jasné, že to není český dům, ale americký.

Na Imguru je tato fotka z května 2016.

Někdo si z nás tady špatně utahuje.

Navíc to vypadá, že fotka je ukázkou možností grafického programu, jak ztloustnout postavu.

To co je na fotkách v tom prvnim odkazu tak mam pocit že by to nedal ani opilej sexuální maniak *smich*

radek444
hodnocení

4x

smode*
hodnocení

3x
Nic není jen černé nebo jen bílé. V tomto případě jde ale spíše o to, jestli jste spokojená sama se sebou Vy. Vše ostatní je relativní. A pokud se jedná o kamarádky - pokud se vyjadřují takto - ve skutečnosti to kamarádky nejsou.
lucka98
hodnocení

Mě osobně to nevadí ale vaděj mě ty kecy , že mam břicho a tak. Už sem slyšela ledaco a to i od rodiny.. A to mě fakt naštvalo

Tahleta spokojenost sama se sebou... Ono to musí být trošku vyvážené, vzít taky rozum do hrsti. Stopadesátikilový hamburgrožrout nebo třicetikilová anorektička jsou taky sami se sebou spokojeni...

lucka98
hodnocení

Ale to přece neni muj případ ne :/

hodnocení

2x
No upřímně já bych doma nechtěl mít takhle velkou přítelkyni
Chce to přestat žrát a začít střídmě jíst a i nákej pohyb by neškodil
Přijde léto a sem si jist že toudle postavou nedej búh oblečenou do plavek fakt nikoho neoslníš
lucka98
hodnocení

Tak to je tvuj problem. Zase jsem nepřibrala tolik že bych se za sebe styděla. Ale každý má jiný vkus.

tentato
hodnocení

2x

A je to tu opět. Po pololetním vysvědčení prázdniny. Děcka se nudí.

,,Přibrala jsem, měla jsem stres kvůli maturitě,,. hm, prosinec - leden je maturita?

lucka1998
hodnocení

Myslím že jsem celkem fit ale určitě by to chtělo něco dělat. Aby si mě nikdo nemoh dobírat za tloušťku.

Fit člověk (a nemusí to být zrovna vrcholový sportovec) dokáže bez problémů běžet. Dokážeš bez problémů běžet?

lucks1998
hodnocení

Musela bych vyzkoušet. Běhala jsem pravidelně ještě před rokem takže bych to zvládnout měla.

lidus*
hodnocení

0x

Ahoj. No asi tak, je tě dost, začni cvičit abys tělo zformovala a to povolené svalstvo dala do pořádku, břicho, stehna, zadek. Kamarádství ale není o tom jestli jsem tlustá, tenká, modrooká... Hlavně nezačni vyšilovat aby tu do roka nebyl dotaz co mám dělat jsem bulimička, anorektička. Postavička modelky není určitě záruka šťastného života a cítíš-li se dobře ty, je to to nejdůležitější. Mezi námi děvčaty, nikdy jsem nechápala, že někdo stresem a problémy hubne, taky se ze všeho tzv. vyžeru. L

lucka98
hodnocení

Tak teda tohle jsem nečekala. Vždycky jsem byla spíš štíhlá a pořád si myslím že patřím do kategorie těch štíhlejších. Nechápu že holka přibere 10 kilo a je z ní hned hnusná bečka pro ostatní.

hodnocení

0x

Bože, hlavně se děvče neoblékej do obtažených věcí! V takovém úboru i já se svými 60 kily vypadám jak mastodont! Co je to dnes za dobu, že každý chodí v oblečení, které jen zvýrazní jeho nedostatky, Trochu soudnosti by neškodilo. Nedávno jsem slyšela dobrou radu, jak zhubnout - všechno si psát. protože každému je trapné číst, co sežere, tak se člověk mírní, sní toho méně a hubne.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]