Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otěhotnění po 2 měsících?

Od: metjuf* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

s kamarádkou jsme měli v půlce prosince sex a praskl nám "prázdný" kondom. Pro jistotu jsme koupili ještě ten den prášek. Koncem prosince měla normálně menstruaci. Nicméně včera mi psala, že nyní menstruaci nemůže dostat a má strach aby nebyla těhotná (má zpoždění cca 8 dní). Tvrdila mi tedy, že se poslední měsíc stresovala, což by prý mohlo mít spojitost.

I když mi to příjde jako blbina, jelikož potom měla menstruaci, tak mě to přeci jenom trochu stresuje. Jaký na toto máte názor? Je možné aby takto otěhotněla?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano - je to možné. Stres může odložit menstruaci až o několik týdnů... Moje žena za svobodna měla dokonce zpoždění 3 měsíce (pobyt v Anglii).

Těhotenství potvrdí-vyvrátí lékař. Sex s takovým stresem nestojí za to. Doporučuji abstinenci (sexuální) do svatby.

hodnocení

3x

Na co názor, když v lékárnách a drogeriích prodávají těhotenské testy?

(Ale jestli Vám to pomůže víc než ten test, tak si nemyslím, že může být těhotná.)

hodnocení

3x

I v těhotenství je krvácení možné - i déle, než jen jeden měsíc. Tak ať si slečna v první řadě udělá test a podle jeho výsledku uvidíte, co dál.

hodnocení

2x

Zdravím. Opoždění o pár dnů, nemusí nic znamenat. Stres, nachlazení, změna prostředí...To vše může mít vliv. Není třeba se hned stresovat. Kupte těhotenský test, pokud se menstr. nedostaví, tak návštěva gynekologa.

doplněno 01.02.19 11:40:

On i ten prášek po...má určitě vliv na menstruační cyklus. K těle ženy není šetrný..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]