Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zůstávají po endoskopické operaci jizvy?

Od: rodic odpovědí: 4 změna:

Zůstávají po endoskopické operaci v oblasti břicha jizvy? Třeba tu je nějaký rádce, který takovou operaci podstoupil a dokáže na to odpovědět. Já podstoupil medianoskopii, což je endoskopie, která se dělá přes krk a osobně žádnou ani náznakem nemám, tak mně zajímá, jak jak je to u břicha. Ta otázka je čistě ze zvědavosti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

judit
hodnocení

0x

Moje známá na endoskopické operaci břicha byla několik let zpátky (už nevím přesně o jaký problém šlo) a měla jen malé jizvičky, které časem zesvětlaly a teď nejsou už skoro vidět. Není to na první pohled vůbec znát a prakticky si toho nevšimnete, ale i přesto tam něco zůstává. Je to ale opravdu jen nepatrná jizvička.

kepler*
hodnocení

0x

Medianoskopie není operační, ale vyšetřovací metoda.

otazkyzmediciny.sweb.cz/...

Pro operaci břicha i jinde se používá laparoskopie. Jizvičky jsou minimální, rovněž se zkracuje doba hospitalizace a rekonvalescence.

rodic
hodnocení

@kepler Já nikde nepsal, že to byla v mém případě operace. Navíc je jedno, jestli vás naříznou pro operaci nebo pro vyšetření a odebrání vzorků. Pořád do vás říznou.

vera88
hodnocení

0x

Dobrý den také mě čeká medianoskopie, nikde na netu jsem se toho moc nedozvěděla, můžete mi prosím zákrok popsat, jak dlouho jste pak byl v nemocnici a za jak dlouho jste mohl jíst když bude narizly krk? Předem děkuji za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]