Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, 18.11.2018 jsem do nejmenované čistírny dala své svatební šaty s flekem od maliny. Paní mi řekla, že mé šaty pošlou do jiné chemické čistírny kvůli zdobení na šatech, aby se praním nepoškodily. Šaty měly být hotové za 3 dny. Nebyly, a tak jsem si pro ně přijela za 14 dní. Na spodničce se objevily fleky v úrovni kolen jakoby od šmíru. Takovéto množství fleků jsem tam opravdu neměla a po kolenou jsem taky nikde nelezla. Poslala mi je tedy zpět na reklamaci před Vánoci. Dnes je 31.1.19 a šaty stále nemám. Paní z chemické čistírny nezvedala telefony a neozývala se. Včera se nakonec ozvala a odmítá úhradu poškozených šatů které stály 6000,-. Požaduji 3000,- za které jsem je chtěla prodat. Bohužel nemám účtenku a představa že mi šaty vrátí až po více jak 2 měsících ještě k tomu poškozené a bez záznamu jiného fleku než od malin mě opravdu štve! Porádíte mi někdo prosím, co mám dělat?
Mám 5 svědků, že tam černé fleky od šmíru nebyly. Reklamační lístek který je taky bez záznamu fleku jiného než od malin. + Nám paní z chemické čistírny vyhrožuje, že si svědky taky "najde".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.