Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám doma štěnice?

Od: stenicovnik odpovědí: 6 změna:
Nevim kam to zařadit ale je to problém. Asi štěnice ráno se probudim cca za půl hodiny mě začalo tohle svědit trvá to 3 hodiny pak o tom ani nevim. Vždy po probuzení hojí se mi to asi týden. Pod postelí nic, brouk nikde, u postele nic. Já nevim, mám to docela v zimě, matně si pamatuji že to bylo touhle dobou a nějak jsem změnil teplotu vody na koupání. A bylo to lepší ale nevím. hlavně nohy, občas krk, vodu si napouštím u nohou. Šampon mám stejný pořád. Voda občas páchne více chlorem. Postel mám dneska čerstvě uklizenou a převlečenou, vyluxováno a pořád nic. Trapí mě to asi týden. Více červené je novější měně červené je starší. Spím v boxerkách. Bez trička bez tepláků. Nikdo doma nic nepozoruje. Možná to mám jen v hlavě nevím.
Mám doma štěnice?
Mám doma štěnice? #2
Mám doma štěnice? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Vyrážky mívají hodně příčin, jsou i z nevhodné kombinace potravin, Často kde je cukr, bílá mouka, syrové ovoce, mléko, vejce, kyselé zálivky, koření, konzervy, celer, čokoláda ap. Plno látek, se kterými příjde kůže do styku, může vyrážku vyvolat. Třeba i látka nových kalhot. Pak jsou různé kožní infekce, kde spolupůsobí nedostatek B vitamínů a zinku. Štěnice se tu už víckrát rozebíraly. Někdo je našel ve štěrbinách postele. Prý rychle zdrhají před světlem a zabitá se červeně rozmázne. Štípance ale byly výraznější, než máte na fotkách, a byly v řádcích nebo skupinkách.

stenicovnik
hodnocení

Asi máte pravdu jako malý jsem měl problém s horkou vodou. Ve které se denně koupu. Začal jsem pozorovat že to není jen ráno ale tak nějak pořád. Proto moc děkuji za odpověď, včera jsem se koupal ve vlažné a můj problém je slabší a míň agresivní. Pouhé podráždění z vody, jídlo bych ale nevylučoval. I tak děkuji za podmět k zamyšlení se.

peri*
hodnocení

0x

Bývá to podobné od mrňavých příživníků v péřových lůžkovinách, vzpomínám na víkendy na chalupě u známých, dokud nevyhodili peřiny z prachového peří. Čím se přikrýváte?

stenicovnik
hodnocení

Dobrý den. Péřové všechno. Peřina, polšťář a malý polštář který mám v rohu postele. Takže ano spím na peří.
peri*

V tom případě je to skoro jisté, zkuste změnu - vše v posteli bez peří a pokud budete bez štípanců tak to péřové všechno bez váhání vyhoďte, nebo nechte peří důkladně vyčistit, pokud se to vyplatí (někdy to ale nepomůže a musí se pravidelně opakovat).

stenicovnik
hodnocení

Ano tyhle články jsem projel. Takže štěnice vylučuji, kvůli výraznosti. Tady někdo taky takhle někomu odpověděl. V posteli nic není a to jsem tam koukal. Našel jsem 2 chucvalce prachu a taky v nich nic nebylo. Jen kus mrtvého brouka ale byl sotva viditelný okem ani nepáchl jako smrdí ploštice. ale výkaly, vajíčka či cokoliv jiného jsem nepozproval. Ani kolonii čehokoliv divného jsem nenašel. No takže asi se přikláním k paní která typuje peřinu, ale sám bych dodal že je možná alergie na roztoče, nebo blecha. I když ale pořád si to nedokážu vysvětlit. Po ránu, jen nohy, chvilku to mám pak to zmizne za pár hodin. No.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]