Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kde se dá koupit bílý laboratorní plášť? V jakém obchodu?
Pracovní oděvy, ne všude je ale výběr, převládají různé montérky někdy
Imgify: Legrační nejsou, jenom nejsou asi u tazatele / ky předepsané. Osobně v lacláčích - dokud majíce ještě štíhlou postavu - laboruji s oblibou, jsou slušivé. Šéfům to ani nevadilo. Ale záleží na typu laboratoře, nesmí okolo proudit kyseliny, lacláče jsou moc na těle. Totéž platí o otevřených laboratorních botách (sandály totalprotect.cz/...
Nejlepší je komplet lab. kalhoty a lab. halena pp-servis.eu/... kvůli pohybu. Kalhoty jsou stejně spíš povinné.
Co je legračního na těch kalhotech s laclem. Umím si představit řemesla, kde by se hodily a zákazníci řemesslníka je ocenili.
Překvapuje mě ten rozsah nabídky, kvalita a módnost plášťů. Neměl jsem ani ponětí.
Já a laboratoř nejdeme dohromady od té doby, co jsem holou rukou protřásával litrovou láhev s 96%-ní koncentrovanou kyselinou sírovou, aby se to s tou vodou dobře promíchalo, když se ta kyselina v těch 96-ti objemových procentech vody prakticky ztrácí. Následoval zděšený pohled dozorující osoby, evakuace pracoviště, vysvětlení, co znamená "koncentrovaná" (zjevně něco jiného než "naředěná"
) a nepsaný zákaz čehokoliv se dotýkat pokud mi to není vysloveně dovoleno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.