Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace žlučníku

Od: karmelia® odpovědí: 7 změna:

Mám jít na operaci žlučníku. Jak dlouho se po zákroku leží? Mám trochu obavu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nedávno byla na operaci žlučníku má známá.
Operace proběhla laparoskopicky.
Třetí den šla domů.
Samozřejmě je to individuální.
hodnocení

Na nějaké diskusi jsem to pročetla a uvidím co bude. Děkuji za odověď.

hahanaj*
hodnocení

2x

Po laparoskopické operaci jsem hned druhý den běhala .Nemějte obavu - po každé operaci se snaží ,aby pacient co nejdříve vstal a chodil

martl
hodnocení

2x
Měl jsem mít taky laparoskopii. Nakonec byla operace provedena klasicky a do práce jsem šel až za půl roku.

Tomu se říká konverze. Pokud to laparoskopicky nejde (srůsty po předchozí operaci, záněty v oblasti atd.) lékař se rozhodne "konvertovat" na klasickou operaci. Ta má mnohem těžší rekonvalescenci a vyšší riziko komplikací. Stává se to.

hodnocení

2x
Za tři dny po laparoskopické operaci jsem šel do práce ( kdyby nebyl víkend, šel bych ještě dřív) a za 14dní jel na dovolenou (jedl jsem tam již zcela všechno).

hodnocení

Děkuji za rady Všem, zítra nastupuji. Mám trochu obavu z narkozy avšak vydržím to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]