Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí konopná mast a prodej - zákon

Od: pepczaa odpovědí: 7 změna:

Chtěl jsem se zeptat, jak je to v případě, že dělám domácí konopnou mast, která není vyráběná z technického konopí, ale z normálních rostlinek, co si pěstuje venku na zahradě. Mohu takto legálěn podniakt popř. hrozí mi nějaký postih za prodej konopné masti z netechnického konopí?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když vám vyjdou pozitivní testy na THC tak vás žádný dobrý úmysl od postihu nezachrání. Však vidíte jaký cyráty se vymýšlí kolem pěstování KYTEK pro lékařský účely. Rači to budou dovážet v pancéřovaných dodávkách z ciziny pod policejním dohledem než by dali nemocným povolení na tři rostliny

mowla*
hodnocení

0x

Pěstování konopí ani výroba čehokoli z něj (a z jakýchkoli pohnutek) není legální - takže postih rozhodně hrozí... Pokud budeš moci prokázat nějaký ´bohulibý´ účel, možná pak dostaneš nižší trest...

Pokud nevydělá prodejem tolik, že ho sejme finančák za krácení daní... *smich*

Ale abych také odpověděl...

Pěstování, přechovávání, zpracování a další šíření marihuany (včetně výrobků) z nich u nás legální není. A pokud by bylo, tak si zase musíte dát pozor, kolik na tom vyděláte, kvůli daním, účetnictví a všem těm legráckám kolem...

Jednou větou: Nestojí to za to.

buss
hodnocení

0x

Ale no tak, v médiích je to propírané a nevědět, že je to trestné? Neplatí, že nevědomost hříchu nečiní. Trestné a ještě na tom vydělávat. Budeš dělat tak dlouho, až tě někdo práskne. Tím ovšem neříkám, že se neprodává.
Legálně? No proč ne, podstoupit povolovací proces...

pepczaa
hodnocení

Na aukru to totiž pár lidí prodává. A že by kvůli tomu pšstovali technický konopí, se mi nezdá...

nicozjb*
jako člověk který ji používá (lupénka) tak bych si ji takto nekoupila kde mám jistotu že to tam opravdu je?

lidus*
hodnocení

0x

Vyrábějte, prodávejte a hlavně mlčte! Na kvalitní konopné masti, gely, kapky se obyčejně mezi lidma co je potřebují rychle dodavatel roznese a pak to není problém a nemusí je nikdo nikde inzerovat, pokud jich ovšem nevyrábíte dvě tuny, u takového dodavatele bych já osobně nenakupovala. Kvalitní nikdy není z technického konopí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]