Nejste přihlášen/a.
Na Ještěd,na Praděd,na Pustevny + Stezka v oblacích,Dolní oblast Vitkovice,Radhošť,Lysá hora,Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně,Sochy Michala Olšiaka v okolí Žďáru nad Sázavou a pekločertovina u Hlinska-jedinečný zážitek!-paráda!...krásných míst je spousta,píšu o těch které jsme navštívili a líbilo se nám tam tak,že se tam i opakovaně vracíme.
Podle mě je nejlepší si pronajmout chatu nebo chalupu. My jsme byli např. spokojeni na chalupě v Koutech nad Desnou s výřivkou na zahradě.
Aha, až teď jsem si všiml, že prsty byly rychlejší než mozek. Přitom sám rád upozorňuji na chybičky. Omlouvám se estétům češtiny.
Aha, až teď jsem si všiml, že prsty byly rychlejší než mozek. Přitom sám rád upozorňuji na chybičky. Omlouvám se estétům češtiny.
Ne, my jsme tam byli ve 4. Navíc v Koutech se dá hodně chodit po horách, navštívit přečerpávačku, sjet na koloběžce, jet lanovkou...
Nechme ringa na pokoji. Zbytečný výsměch je nejlepší cesta, jak můžeme nějakému rádci poradnu zošklivit. I s tou chybou přece víme, kde se s dětmi koupal.
Určitě Chodsko. Ideálně se ubytovat na Babyloně - je tam kemp s možností stanování nebo pronájmu chat pro 3,4 nebo 6 osob, celkem hezky udržovanej, jsou tam i penziony a hotely za rozumný ceny. Výletit můžete dosyta, k vidění je tam toho strašně moc, jenom pár tipů - Domažlice s nakloněnou věží a chodským muzeem, Kozinův statek v Újezdě, bývalá pohraniční kasárna poblíž Folmavy, rozhledna Koráb, jezero Lomeček s podvodní pozorovací kabinou, hrad Rýznberk, Herštejn, akvapark Kdyně... a když přejedete do Německa (8km), je tam další várka zábavy hned ve Furth im Waldu - dračí jeskyně, procházka divočinou, velké jezero s okružní naučnou stezkou, Hoher Bogen s dvojicí věží a horskými restauracemi... prostě Chodsko je z český i z německý strany asi nejkrásnější část téhle země. A navíc plná milých a přátelských lidí.
Dcera byla loni s rodinou v Lednici. Je tam spousta penzionů, mají tam lázně, okolí krásné, cyklostezky až do Rakouska. Podívejte se na mapu, určitě si vyberete. Ne nadarmo se této oblasti říká zahrada Evropy.
Pálava overenorodici.cz/...
Akvapark kousek dále overenorodici.cz/...
Termály a chození po kopcích overenorodici.cz/...
Lednice už zazněla, já bych přidal třeba nedaleký Pavlov. Vloni jsem tam byl několik dní s přítelkyní a myslím, že se budeme pravidelně vracet. Penzion Na Vyhlídce super, klidné, pro starší vinné sklípky kam oko dohlédne, vodní nádrž, archeopark, výšlap na zříceninu, krásné okolí, kola, nedaleko Lednice, Valtice a zakončené celodenní zábavou v Aquaparku.
Přijeďte k nám na Hlinecko. Máme tady Peklo - www.peklocertovin/..., skanzen Veselý kopec, kousek odsud je zámek Slatiňany a pro děti Kočičí hrádek - cs.wikipedia.org/...
Tady e-chalupy.cz/... si každý rok vyberem jednu z chalup a musím říct ,že je to rok od roku složitější,loni koncem září bylo místo co se nám moc líbilo už na celé letní prázdniny 2019 rezervované tak jsme si našli samozřejmě jinou výběr je fakt velký ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.