Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro lékaře

Od: okr odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz. Chodím k jenomu lékaři už přes půl roku, hrozně si ho vážím, protože jsem se s obětavějším doktorem opravdu nesetkala. Ke všem pacientům pá opravdu přátelský vztah a smysl pro humor mu rozhodně nechybí :) Chtěla jsem mu nějak poděkovat a zjistila jsem, že za 3 dny po tom co půjdu k němu na kontrolu má narozeniny. Chtěla jsem mu koupit třeba hrnek s textem nejlepší doktor nebo něco podobného a zároveň mu tak popřát i k jeho narozeninám. Myslíte, že je to dobrý nápad? Nemůže to pochopit nějak špatně až osobně? Děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x

Jednou ročně chodím na kontrolu k úžasnému lékai, který mi zachránil nohu.. Jednou jsem mu napekla škvarkové rohlíky a prý to bylo nejlepší poděkování, co kdy dostal. Je to již více let a prý se na každou mou návštěvu těší (na rohlíčky)*smich*

hodnocení

2x

Asi by mi vadilo, kdyby si cizí lidé "zjišťovali", kdy mám narozeniny.

Jestli trváte na nějaké pozornosti, tak by asi bylo lepší bez toho blahopřání.

doplněno 28.01.19 14:06:

Ještě doplním - po zkušenostech, které mám s dvojicí láhev+bonboniéra, hlasuju pro kytku, z té mám radost vždycky (a pak tedy z kusu masa, ale to nejde praktikovat vždycky *smich*).

Paní doktorce třeba řezanou, panu doktorovi klidně hezkou misku s "něčím", případně podle ročního období. Potěší, neurazí, místo nezabere a tělu neškodí ;)

hodnocení

1x

Lékaři mají nejraději peníze nebo drahý alkohol

jurajjuraj*

my tady mame doktora ktery se zameruje hlavne na prachace a ten ma tolik chlastu ze to daval svemu brachovi do prodejny at se toho zbavuje, casem uz to prestal i rozbalovat a vytahovat z tasek a jednou mu ten bracha vratil 5000,- ze ji mel obtocenou kolem flasky *smich*

u nas zas jednomu známemu doktorovi o kterém se ví že nevylije na zem, nalepili na dveře ordinace slogan květiny ani bomboniery nepiji*frajer*

hodnocení

1x

My učitelé máme hrníčků "Nejlepší učitel" celou skříň. Nebo podobných ptákovin. A doktoři to mají stejně. Moje doktorka je má vystavené v ordinaci.

Mě osobně nejvíc potěší pochvala z očí do očí. Letos mám fajn studenty, je to pořád "Vy jste zázrak!" a "Děkuji Vám za trpělivost." Když už dárek, tak něco konzumního prosím...

A taky bych z toho vynechala narozeniny.

ilja
hodnocení

0x

Vy ho znáte osobně a můžete tedy aspoň trochu předpokládat, jak se asi zachová. Cizí, kdo ho nezná, to mohou těžko posoudit, každý člověk je jiný. Třeba by mu to udělalo radost, když má smysl pro humor a je přátelský. Ale asi bych mu nepřipomínala narozeniny. Já jsem jednou dala své doktorce bombonieru, vzala si ji a poděkovala.

liska5
hodnocení

0x

Taky bych nezmiňovala narozeniny. To je osobní věc jeho a jeho nejbližších, proč se vtírat. Ale určitě bych to dala s díky za ten super přístup. A jestli má smysl pro humor, tak ten hrnek bych mu dala určitě.*smich*. Flaška či peníze by ho mohly uvést do rozpaků, vždyť od Vás nic nečeká a vlastně dělá jen pořádně svou práci.

okr
hodnocení

Děkuji moc za odpovědi, ještě to teda musim promyslet

hodnocení

0x

Popřejte mu k svátku a nemusíte se na nic ptát, já své lékařce k svátku a k vánocům posílám blahopřání.

asd1
hodnocení

0x

Narozenin bych si nevšímal.. Co by se mu líbilo jako poděkování za dobrou práci (něco navíc než by musel) - vy ho znáte líp než my, tak těžko radit...Hhrnek "nejlepší doktor" proč, ne to by ho urazit určitě nemělo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]