Nejste přihlášen/a.
Dobrý de. Jsem již v duchodovém věku. Beru B komplex forte. Po více dnech se cítím zdravotně lépe. V návodu je psáno že se má brát jenom 3 měsíce. Nevím proč tomu tak je? Je to již více roku nazpět co jsem fyzicky pracoval a byl jsem hodně celkově unavený. Doktorka mi předepsala injekce B 12. cekem 10. Vybral jsem 7 injekcí. Celkově mi injekce pomohly cítil jsem se dobře. Obsahuji tablety celkově množství vitamínu jak injekce? Navíc jsou volně prodejné. Děkuji.
Tablety nelze s injekcemi srovnávat, je v nich něco jiného. Vitamínů skupiny B je mnoho. Ty hlavní jsou B1 thiamin, B2 riboflavin, B3 niacin, B6 pyridoxin, B 12 kobalamin. Patří sem i kyselina listová, kyselina pantothenová,...Každý je na něco jiného a zároveň spolupůsobí...
B komplex forte budete muset tedy postupně omezovat. Proč si zatěžovat játra? Stačí občas normální B komplex a nebo jíst potraviny, ve kterých se B komplex nachází. To je nejlepší řešení! To je třeba droždí, klíčky, játra a vnitřnosti, oves. vločky, ořechy, ryby, cereálie jako např. pohanka, melasa, luštěniny, banány, brambory, maso i vejce. Kdo tvrdě pracuje, žije ve stresu, jí více sladkosti a pije alkohol, tak ho potřebuje víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.