Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaginismus jo nebo ne?

Od: anonymka odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nevím zda trpím vaginismem.
První sex mě bolel. A při druhém pokusu se do mě partner ani nedostal. Avšak prsty jo v pohodě. Jak sama tak partner . Tampon my je nepříjemný a když si sednu tak trochu bolí. Jasně na gyndu se objednám .
Jen myslím že kdybych trpěla vaginysmem tak nejdou ani prsty a já i partner v pohodě tři prsty . Díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrmarek*
hodnocení

0x

Vaginismus má mnoho stupňů křečovitosti - "nedobytnosti". Některá tam vloží malinký penis, jiná ani to ne..jen prsty.. To znamená, podle popisu to vaginismus být může - ale až doktor stanoví diagnózu. Pěkný den.

Ale kdepak ,,nikomu to nedělá dobře poprvé,,Musíš mít dostatečně velkou chuť na sex. Poprvé jsem si říkala,co na tom lidi vidí.Vůbec to nešlo po několikáté.To chce čas..

hodnocení

0x

Je možné, že nejste dostatečně zvlhčená. Zkusila jste s partnerem použít lubrikační gel? S ním by Vám mohlo jít lépe i to zavádění tamponu. U těch musíte volit nejmenší velikost zatím - mini. Vyzkoušejte ten lubrikant a samozřejmě zajděte k tomu gynekologovi.

Jště bych nesměle podotkl, že by to asi chtělo delší mazlivou přípravu a pak možná projevit trochu inciativy a když už budeš chtít tak mu sama pomoct. Možná, že by to tělo psycicky zvládlo lépe, než když je v pasivnější roli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]