Nejste přihlášen/a.
První sex mě bolel. A při druhém pokusu se do mě partner ani nedostal. Avšak prsty jo v pohodě. Jak sama tak partner . Tampon my je nepříjemný a když si sednu tak trochu bolí. Jasně na gyndu se objednám .
Jen myslím že kdybych trpěla vaginysmem tak nejdou ani prsty a já i partner v pohodě tři prsty . Díky za odpověď.
0x
Vaginismus má mnoho stupňů křečovitosti - "nedobytnosti". Některá tam vloží malinký penis, jiná ani to ne..jen prsty.. To znamená, podle popisu to vaginismus být může - ale až doktor stanoví diagnózu. Pěkný den.
0x
Je možné, že nejste dostatečně zvlhčená. Zkusila jste s partnerem použít lubrikační gel? S ním by Vám mohlo jít lépe i to zavádění tamponu. U těch musíte volit nejmenší velikost zatím - mini. Vyzkoušejte ten lubrikant a samozřejmě zajděte k tomu gynekologovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.