Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoky tlak navsteva doktora?

Od: lenkaa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý vecer, trpim na nizky tlak parkrat jsem jiz omdlela, avsak tenhle tyden mam vysoky tlak 165na 90 jeden den byl bolela me hlava, druhy den jiz 132 na 65.dnes take.Vubec nevim co se to deje nikdy jsem takovy tlak nemela vzdy hodne nizky.Muzete mi poradit co mi pomuze na snizeni tlaku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlak
hodnocení

1x

Jeden den tlak 165/90 není vysoký, ale vyšší. Mohlo to být způsobeno stresem, špatným spánkem, atd. Ani lékař vás nebude léčit s jednodenním vyšším tlakem. Druhý den byl tlak v pořádku, tak to neřešte a nepřivolávejte si potíže. Při opakování běžte si popovídat s lékařem.

jabraka*

dokonce zvýšený tlak během hodiny obvykle ukáže normální úroveň.Pokud by kolísání tlaku se opakovalo zařídí lékař 24 hodinové monitorování krevního tlaku.

JABRAKA

hodnocení

0x

Kontrola u lékaře - hned zítra.

hodnocení

0x

Neužívej nic. 132/65 je normální tlak. Teprve kdyby výkyvy pokračovaly dále, především navštiv lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]