Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo jak se dospěje k tomu poslednímu číslu bod 84.v oddíle VII? toto je starý formulář,mám je uložený jako orientační.Každý rok to mám stejné,jen mi přibyly příjmy z více stran.Zadávala jsem si to i elektronicky na daneelektronicky.cz,vše v pohodě,jen nevím jak se dospěje k tomu číslu (na fotu je to 5 505kč) zadávala jsem si to elektronicky ,ale opisovala do toho růžového formuláře"přiznání k dani z přijmů fyzických osob",který odevzdám.
Když na to nepřijdu,zajdu na finančák,ale ráda bych si s tím poradila,at se tam nemusím zdržovat...díky.
Dobrý den, domnívám se, že je to číslo opsané z přílohy, kterou jste zřejmě přikládala k daň. přiznání. Tu přílohu Vám vystavil zaměstnavatel a jde o již sraženou zálohu na daň (od jednoho zaměstnavatele nebo je to součet sražených záloh od více zaměstnavatelů - z více příloh k daň. přiznání). A protože vzhledem k celkovému přiznanému příjmu je Vaše daň. povinnost nulová (nemusíte daň platit), tak je to vratka, kterou jste dostala (dostanete) zpět. Toť mé vysvětlení. Zdravím!
Ř. 84 > Úhrn sražených záloh na daň z příjmů ze závislé činnosti (po slevách na dani) je součet odvedených záloh na dani od všech zaměstnavatelů > najdete na potvrzení od zaměstnavatelů.
Už jsou k dispozici formuláře (možná by Vám stačil ten malý) ke stažení do PC (pro Excel).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.