Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam poslat životopis?

Od: majja* odpovědí: 5 změna:

Když bych ráda pracovala na městském úřadě nebo na jako úřednce na nezaměstnanosti nebo úřednice na sociálních dávkách? (ne na hmotné nouzi) Nikde se mi zatím nepodařilo najít, že by na tyhle místa hledali lidi. Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tato místa se obsazují na základě výběrového řízení. Sledujte webové stránky městských úřadů ve vašem okolí, rubriku volná místa. Jaké máte vzdělání?

hodnocení

2x

To je snadné, když nehledají lidi, tak je nepotřebují. Na podobných místech je málokdy volno, obsazují se větinou přesouváním pracovníků v místě.

smode*
hodnocení

0x
Je důležité znát fakt, že do inzerce se dávají pouze místa o které není až zas takový zájem, protože dobrá místa jsou rozebraná hned mezi známými. Například když jsem pracoval pro ČT (15let zpět) tak takřka neexistovalo že by na webu v rubrice "Volá místa" nějaké místo bylo - vždy jsme sehnali někoho nového přes známé. Dnes je to docela běžné - trošku zamrzli v platech a dřiny je naopak více tak spíš lidé odchází za lepším. Sám jsem toho příkladem. Zkuste to přes známé - nebo známé známých. I když nikoho neznáte přímo je pravděpodobné že pokud se optáte, na někoho narazíte. Hodně štěstí!
doplněno 29.01.19 00:52: Odpověď jsem upřesnil, bohužel byla smazána aniž by byla v rozporu s podmínkami poradny. Tedy tak jako se tento server tváří že radí ale ve skutečnosti jen vydělává na reklamě tak stejně si budete muset pomoci dále sama ať Vám tvrdí kdokoliv cokoliv :)

Díval jsem se na stránky několika městských úřadů a téměř všechny zveřejnily přehled výběrových řízení. Tak např.: brno.cz/...

mfar

Sledujte konkurzy.

Jmenuje se to agenda sociální práce, výběrové řízení např.: m.kr-vysocina.cz/... A chtějí VŠ vzdělání v sociologii, pochopitelně.

Jedině se tedy přihlásit do výběrového řízení, tohle je s dětmi: cz.indeed.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]