Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám žádanku na Echo srdce-kam se objednat?

Od: filadephia* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, od mého praktikého lékaře jsem dostala žádanku na echo srdce. Jelikož pocházm z měnšího města kde mám lékaře, lékař mi řekl, že když pracuji a žiju v Praze že mohu jt na Echo srdce v Praze.že v tom menším městečku bych čekala dlouho a termín. Mohu se v Praze objednat do jakékoliv nemocnice a mám si volat na kardiologickou kliniku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Můžeš si najít kardiologa na kterékoli poliklinice, kterou máš v dosahu. Kardiolog si pak v určitý den a hodinu v týdnu dělá tahle vyšetření sám.

Nebo zajdi na polikliniku a rozhlédni se tam. Může tam být oddělení RTG, SONO, ECHO ... které pro lékaře tyhle služby dělá.

hodnocení

0x

Dobrý den. Můžete zkusit AGEL, polikliniku v Italské 37. Telefon do centra zobrazovacích metod je 221 087 103. Tam Vám dají termín. Na echo není potřeba žádná příprava, ale to Vám řeknou už při objednání. Pacienty berou pražské i mimopražské. Jinak každá nemocnice nebo kardiologie. Termíny budou různé. Před 6 lety mě objednali v poliklinice Chodov za týden, ale jak je to dneska nevím.

hodnocení

0x

Prakticky každá nemocnice má kardiologickou kliniku, kde Vám echo srdce udělají. Na Homolce, na Vinohradech, na Karláku, v IKEMu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]