Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Poslední dobou hlavně teď přes zimu se neskutečně nudím, nejde jen o zimu sám jsem celkem i v jiných období.
Jde o to že mi je líto prosedět celé dny doma jak to dělá většina vrstevníků. A ostatní kamarádi prostě nemívají čas někam zajít.
Co mi hodně chybí jsou výlety na kole které pravidelně podníkáme s kamarádem v létě, pak i procházky ale na ty chodím i sám ale je to takový nemastný neslaný když je člověk sám.
Doma mě to nebaví hned z několika důvodů, máma má už dobrých pár let nemalé psychické problémy a být s ní celé dny doma mi celkem leze na hlavu a i tak bych se prostě celý den doma nudil. Ani na dovolenou se netěším protože to dopadne hrozně jako to dopadlo vždy. Chodíval jsem k babičce pomalu každý den ale to už mě taky přestalo bavit protože poslouchat celý den dechovky je uplně šílený.
Vždy se snažím s každého dne vytěžit maximum protože se odjakživa řídím tím že nevím co bude zítra a proto se snažím denně nasbírat co nejvíce zážitků. Takto to vidí málo kdo.
Občas závidím ostatním jak s rodiči cestují a to i v zimě, třeba do hor, na tůry apod. To s mými prostě nejde protože se věčně válí doma a i tak by to za nic nestálo protože jsem se s nima vždy pohádal když už jsme si někam vyjeli. To je ale na další povídání. Prostě si s nima nemám moc co říct až na tátu ale ten je v přítomnosti mámy uplně jinej protože prostě s ní je to občas k nevydržení.
Co mi radíte?
Nasedni a jeď!
I teď v zimě se jezdí, jen je třeba mít dobré cykloodění, jinak prochladnou stehna a kolena. Když je nad nulou, tak je to brnkačka. Včera jsem si takhle vyrazil z Letňan a podél Vltavy až do Modřan. Krásná vyjížďka
Nebo někam vyraž pěšky. Já prochodil sám celý Krkonoše. Třeba jsem dojel vlakem do Svobody nad Úpou, tam jsem nasadil bágl a došmajdal jsem až na Černou horu na vršek.
To by bylo něco, říct mámě že chci jezdit i v zimě. Chtěl bych a hodně ale zmíním se o tom a začně vřískat že nejsem normální a že nastydnu. Je to s ní zežší než se zdá
A kolik vám je? Buď jste výdělečně činný a pak si můžete za zábavou jezdit a financovat jí sám. V zimě běžky, sjezdovky, sáňky, bazén, kino. Pokud jste student, můžete se o víkendech nenudit na brigádě. V nákupních centrech pořád něhoho shánějí do prodejen. A pak si zábavu můžete taky finanocovat sám. Pokud jste tak mlád, že ani na brigádu nemůžete, pak nezbývá než pár let počkat a mezi tím se zabavit doma. Kdo se nudí, ten asi doma vůbec na nic nesáhne.
Co kolektivní sporty? Najdi si turistický oddíl, ten chodí na tůry i v zimě. Seznámíš se s novými lidmi. Neseď doma. Pročítej informace o tom, co se děje v okolí. Klidně se k nim přidej a budeli tě to bavit, staneš se členem nějakého spolku. Nemáte v okolí nějaké cvičení? Pinec? Fotbal?
Jen neseď doma. Udělej si zatím sváču, do termosky čaj a urči si cíl. Na vrcholu si dáš občerstvení, určitě potkáš jiné turisty. Dej se s nimi do řeči. Nepiš, že to nejde.
Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.
Na to, jak je Váš dotaz sáhodlouhý, chybí podstatné: Kolik je Vám let? Jestli jste z města nebo ze vsi? A jak máte daleko do hor nebo na nádraží? Výlety s kamarády se dají podnikat i teď. Dají se půjčit sněžnice...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.