Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě jízdenky na e-mail, na který nevím hesl

Od: adamk odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám problém. Jsem v anglii a koupil jsem dvě jízdenky z Liverpoolu do Londýna vlakem. Celkem necelých 70liber. Problém je, že já se na účet přihlásil facebookem na "trainline" a na ten email od facebooku nevím heslo. A ono se mi ty jízdenky odeslaly na e-mail jenže já na něj vůbec nevím heslo a když chci zadat zapomenuté heslo tak nemám čeho se chytit, nic si nepamatuji. Tak jsem udělal největší hloupost, změnil email na facebooku. Jenže jak jsem to změnil, tak to na té stránce trainline se udělal uplne nový účet, takže jsem ti letenky ztratil... Co ted?!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mojejmeno
hodnocení

1x
Zkusit jim tam zavolat, a popsat co se stalo aby je poslali na mail na kterej znáš heslo.
A jak po telefonu prokáže, že zrovna on je majitelem bývalého mailu? Jen tím, že řekne, na kdy ty jízdenky byly a kolik stály? Trochu slabé ověření. Pokud nemusel vypsat i jméno, číslo pasu či ID karty nebo jiný osobní udaj, obávám se, že smolík.
Snad jedině osobní jednání, než po telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]