Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sborník kriminalistických případů

Od: ivpe* odpovědí: 8 změna:

Viděl někdo tuto knihu? Jednalo se o sborník různých kriminalistických případů a oborů, které je řešily. Napřed bylo napsané, co se stalo, potom popsané, jak se vyšetřovalo, byly tam i fotografie. Pamatuji si dva případy. Jeden byl, kdy pomocí projekce fotka lebka se ukázalo, že jde o téhož člověka a byl tam případ, kdy byla použita metoda grafologie. Název knihy už si nepamatuju, viděl jsem ji v 15 letech, což je už přes 30 let.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Nebyl někdo z rodiny esenbák? Vycházel tenkrát kriminalistický sborník,tuším měsíčník. Nebyl určen pro veřejnost... Bývaly tam popsány skutečné příklady,postupy vyšetřování. Vpodstatě učebnice...

doplněno 25.01.19 16:25:

Dá se to asi sehnat - sbazar.cz/...

ivpe*
hodnocení

Ne, to byla normálně v nakladatelství vydaná knížka, brožovaná.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já to pamatuji jako časopisy. Měli jsme doma si 3 ročníky. Vím, že tam bylo napsáno, že to je určeno pro potřeby policie. Už si nepamatuji, jak se to k nám dostalo, ani kde je jim konec. Ale jeden z případů byl vražda malého chlapce v kině Metro.

doplněno 25.01.19 16:29:

Jmenovalo se to Kriminalistický sborník, ale nevím jestli máte na mysli toto.

doplněno 25.01.19 16:33:

Jsou to ty, na něž dal odkaz berger. Ty co jsme měli, byly z toho obrázku nalevo, s tou fotografií.

ivpe*
hodnocení

Tak to sem neviděl. U nás to byla brožovaná knížka, formátem jak knížky bývaly.

berger*
hodnocení

0x

Hledáte normálně vydanou knížku pro veřejnost anebo odbornou? Zkuste ještě zadat "učebnice kriminalistiky",to jsme doma měli také...

ivpe*
hodnocení

To byla normálně vydaná knížka. Teda doufám, že mě pamět neklame, ale co jsem se díval na ten odkaz, tak mě to povědomé nebylo, vypadalo to jinak. Ale díky.

hodnocení

0x

Není to tohle? Ale dá se toho najít víc.

ivpe
hodnocení

0x

Tak se mi knížku podařilo dohledat. Vydalo ji Naše vojsko v roce 1966 databazeknih.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]