Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda tu má někdo zkušenost s Mirtazapinem? Kdy jste na sobě začali cítit účinky a popřípadě jak jste se po něm cítíli? Děkuji
Sucho v ústech, zvýšená chuť k jídlu, přibírání na váze. Postihlo vás z toho něco? Já bral jiný lék Velaxin a ten taky způsoboval sucho v ústech, v podstatě se přestaly tvořit sliny a bylo to dost nepříjemný.Teď už beru jiný lék.
Antidepresiva bych konzultovala pouze osobně s lékaři. V případě, že lékař dobře zná Váš zdravotní stav, lze kozulotovat telefonicky.
Léky na každého účinkují trochu jinak, zkušenosti jiných nikomu nepomohou.
Ahoj, beru ho už 6 let., nejdříve 15 mg ( dva roky) teď 7,5 mg na noc a stačí to. První měsíc jsem prospal, ale to bylo žádoucí, lék mě byl nasazen pro problémy se spánkem, prvních 14 dní jsem dokonce byl na neschopence. A sucho v puse. Po měsíci, možná měsíci a půl přešla únava, ospalost, začal jsem se cíti výborně, spánek super, nálada taky. Přeji ti, aby zafungoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.