Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poměrně dlouho trpím hemeroidy a chtěl bych se zeptat, jestli mohou ovlivnit sexuální výkonost. Tím myšleno ereci a předčasný výron semene, chuť na sex, atd...
Moc děkuji
Co myslíte pod pojmem jiný způsob života.
Nekouřím, nepiju (jedno pivo týdně nebo dvě skleničky vína za týden), pravidelně sportuji. Nemám sedavé zaměstnaní, nepřejídám se a snažím se žít zdravým životním stylem tj. hodně ovoce a zeleniny.
Myslím si, že se toho v mém způsobu života tolik nezmění.
Nemyslím si, že jsem si zničil zažívací ústrojí. Mám problém pouze na výstupu z konečníku (bouličky, které někdy zmiyá, pak se yas objeví a svědění, řezání). Stolici mám normální. Občas nějaké krev na papíru od malých bouliček na análním otvoru.
Popravdě tahla diskuse mě docela dobře připravuje na diskusi s lékařem, alespoň si v hlavě srovnám, co všechno, a jak bych mu měl sdělit.
Libido zcela jistě neovlivní, ovšem pokud se stresujete v souvislosti s problémem hemorroidů, tak vliv na sex to mít může. Proč nezajdete k proktolovi?
Před rokem jsem u doktora byl. Nepomohl mi.
Je to krajně nepříjemné to řešit. Teď jsem objednaný k odborníkovi na hemeroidy. Jen si chci předem zjistit, co nejvíce informací, abych mu tam nevyprávěl hlouposti. Na cizojazyčných stránkách jsem se dořetl, že hemeroidy ovlivňují testosteron a mnohdy i výkonost.
Chtěl jsem zjistit, jestli s tím má někdo zkušenost.
U jakého konkrétně lékaře jste byl? Proktologa nebo sexuologa? Aha, zřejmě sexuologa. Nejdřív řešte hemorroidy, následně pak sex. Kolik je vám let?
Správný postup. Až budete mít odstraněny hemmoroidy zjistíte následně, zda to souviselo s vaším problémem v sexu.
Nějak jsem nedočetl Váš předchozí komentář. Je mi 25.
Tímto problémem trpím celkem dlouho. Myslím si, že jsem si ho zavinil svojí blbostí v době vysokoškolských studíí, kde jsem místo učení trávil veškeré dny v hospodě u nadměrné konzumace alkoholu.
Nemyslím si. Od svých 22 let skoro nepiju. Opíjím se maximálně dvakrát do roka. Jinak si samozřejmě skleničku nebo pivo obšas dám, ale nepřeháním to. Už jsem z toho vyrostl a mám priority nastavené někde jinde, než jsem měl před roky.
Ne nemohou,,,ale pokud se vám objevuje někdy krev-tak by to chtělo také mast .Chtělo by to zajít do lékárny a aprodá vám ji.Po každé stolici se umývat a také si kupte dubovou kůru ta dělá zázraky.Hemeroidy se zase ztratí ,ale i objeví..Je to zborcené střevo-jako křečová žíla a při námaze i tělesné se objeví.není dobré pořád sedět.
Ze své zkušenosti mohu říci , že takové podřizování života a stravy, prostě všeho kvůli hemeroidům bych nesnesl. Pokud nejsou rozvinuté tak se dají léky, stravou, hygienou omezit. 3.a 4.stupeň jsou na operaci. Já jsem nikdy nehleděl na to co jím, s ohledem na hemoroidy a k doktorovi jsem šel až už jsem věděl, že to bude operace. Za měsíc to bylo vyřešené.Bylo to radikální opatření , ale nejlepší.Je fakt, že si asi 4. týdny opatrně sedáte , ale to je všechno.Dnes jím ,na co mám chuť, bez potíží, a na hemoroidy si občas (jako dnes )vzpomenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.