Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohou hemeroidy ovlivnit sexuální výkonost?

Od: hemik odpovědí: 25 změna:

Dobrý den,

poměrně dlouho trpím hemeroidy a chtěl bych se zeptat, jestli mohou ovlivnit sexuální výkonost. Tím myšleno ereci a předčasný výron semene, chuť na sex, atd...

Moc děkuji :)

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Psychicky určitě ovlivňuje život ve všech směrech. Problém řešte v počátcích, smiřte se s jiným způsobem života.
doplněno 25.01.19 09:45: Pokud žijete, jak píšete, je problém jinde. Navštivte svého lékaře pro kompletní testy.
doplněno 25.01.19 10:15: Pokud jste si na VŠ zničil zažívací ústrojí, už ho nevrátíte do bezvadného stavu nikdy. Proktologické vyšetření není příjemné, ale dá se vydržet. Poškození střev menší závažnosti se řeší ambulantně. Doporučí vám i prášky na zpevnění střevní stěny, atd.
hemiik
hodnocení

Co myslíte pod pojmem jiný způsob života.

Nekouřím, nepiju (jedno pivo týdně nebo dvě skleničky vína za týden), pravidelně sportuji. Nemám sedavé zaměstnaní, nepřejídám se a snažím se žít zdravým životním stylem tj. hodně ovoce a zeleniny.

Myslím si, že se toho v mém způsobu života tolik nezmění.

hemiik
hodnocení

Nemyslím si, že jsem si zničil zažívací ústrojí. Mám problém pouze na výstupu z konečníku (bouličky, které někdy zmiyá, pak se yas objeví a svědění, řezání). Stolici mám normální. Občas nějaké krev na papíru od malých bouliček na análním otvoru.

Popravdě tahla diskuse mě docela dobře připravuje na diskusi s lékařem, alespoň si v hlavě srovnám, co všechno, a jak bych mu měl sdělit.

Jj, myslet znamená h.vno vědět. Doktor to vyšetření zvládne za 5 minut. Hemoroidy podváže, případně doporučí další léčbu do budoucna. Doporučil bych ráno před prohlídkou provést domácí klystýr. Bude mít lepší výhled a ušetříte jednu návštěvu.

moravan*
hodnocení

3x

Trpěl jsem na hemoroidy než jsem šel na operaci. Takové problémy jsem určitě neměl, jen se mi blbě chodilo.

nov
hodnocení

1x

Libido zcela jistě neovlivní, ovšem pokud se stresujete v souvislosti s problémem hemorroidů, tak vliv na sex to mít může. Proč nezajdete k proktolovi?

hemiik
hodnocení

Před rokem jsem u doktora byl. Nepomohl mi.

Je to krajně nepříjemné to řešit. Teď jsem objednaný k odborníkovi na hemeroidy. Jen si chci předem zjistit, co nejvíce informací, abych mu tam nevyprávěl hlouposti. Na cizojazyčných stránkách jsem se dořetl, že hemeroidy ovlivňují testosteron a mnohdy i výkonost.

Chtěl jsem zjistit, jestli s tím má někdo zkušenost.

nov

U jakého konkrétně lékaře jste byl? Proktologa nebo sexuologa? Aha, zřejmě sexuologa. Nejdřív řešte hemorroidy, následně pak sex. Kolik je vám let?

hemiik
hodnocení

Byl jsem praktickám lékařem poslán na chirurgii.

nov

Správný postup. Až budete mít odstraněny hemmoroidy zjistíte následně, zda to souviselo s vaším problémem v sexu.

hemiik
hodnocení

Nějak jsem nedočetl Váš předchozí komentář. Je mi 25.

Tímto problémem trpím celkem dlouho. Myslím si, že jsem si ho zavinil svojí blbostí v době vysokoškolských studíí, kde jsem místo učení trávil veškeré dny v hospodě u nadměrné konzumace alkoholu.

nov

Nesouvisí váš problém v sexu spíš s nadměrným pitím alkoholu než s hemmoroidy? *nevi*

hemiik
hodnocení

Nemyslím si. Od svých 22 let skoro nepiju. Opíjím se maximálně dvakrát do roka. Jinak si samozřejmě skleničku nebo pivo obšas dám, ale nepřeháním to. Už jsem z toho vyrostl :) a mám priority nastavené někde jinde, než jsem měl před roky.

jurajjuraj*

nechat si vyrezat hemeroidy a pri spatnem zivotnim stylu je mi zachvili zpatky? at zijou doktori

nov

Pochybuji, že by vám na chirurgii nepomohli...co vám tam konkrétně lékař řekl?

jurajjuraj*
hodnocení

0x

proc by nemohly, budou mit vliv na psychiku a ta ma vliv na sexualni vykonnost

kdyz snis vecer pul prasete, zapijes to beckou piva, taky to bude mit vliv na sexualni vykonnost, pokud nejsi Obelix tak budes rad ze dychas a lezis

hodnocení

0x

Ne nemohou,,,ale pokud se vám objevuje někdy krev-tak by to chtělo také mast .Chtělo by to zajít do lékárny a aprodá vám ji.Po každé stolici se umývat a také si kupte dubovou kůru ta dělá zázraky.Hemeroidy se zase ztratí ,ale i objeví..Je to zborcené střevo-jako křečová žíla a při námaze i tělesné se objeví.není dobré pořád sedět.

hemiik
Dobry den,
verim vam. Preci jenom jsem na anglickych strankach cetl, ze hemoroidy mohou zpusobovat nedostatecne prokrveni panevniho dna. To nemluvim o moznem tlaku na prostatu a dalsi dost neprijemne veci, ktere si clovek vubec nespoji. Plus kazdopadne nekomfort.
Take v clankach bylo, ze tyto problemy melo 30 az 40 procent muzu s hemeroidy a to neni zanedbatelne cislo.
Samotneho me to prekvapilo a nabylo uplneho rozhodnuti dany problem uplne vyresit.
Je pravdou ze, pokud jsou hemeroidy "hodne a nezlobi" tak se v sexu citim mnohem lepe. Pokid jsou natekle a nemohu se konecniku ani dotknout. Je zle.
Dekuji za rady. Dubovou kuru zkusim pouzit.

ella12*
hodnocení

0x

ne myslím, že ne

hodnocení

0x
Hemeroidy se dají vyléčit i bez doktora. Stačí jist víc vlákninu, zvýšit příjem organického hořčíku, omezit pečivo po kterém je zácpa, neutirat prdel papírem, ale v bidetu nebo sprchou a za pár dní problém zmizí.

Nedají se vyléčit je to vratné,,,na chvíli je klid a opět to začne,,,,

Civilizační onemocnění. Pokud se člověk vrátí k nezdravé stravě, vrátí se i nemoci...

Hemeroidy nejsou jen z pevné stolice,,ale také i z opakovaného průjmu...

moravan*
hodnocení

0x

Ze své zkušenosti mohu říci , že takové podřizování života a stravy, prostě všeho kvůli hemeroidům bych nesnesl. Pokud nejsou rozvinuté tak se dají léky, stravou, hygienou omezit. 3.a 4.stupeň jsou na operaci. Já jsem nikdy nehleděl na to co jím, s ohledem na hemoroidy a k doktorovi jsem šel až už jsem věděl, že to bude operace. Za měsíc to bylo vyřešené.Bylo to radikální opatření , ale nejlepší.Je fakt, že si asi 4. týdny opatrně sedáte , ale to je všechno.Dnes jím ,na co mám chuť, bez potíží, a na hemoroidy si občas (jako dnes )vzpomenu.

emil*
hodnocení

0x

Delší čas jsem trpěl. Kukal jsem normálně. Potom operace cca 17 minut a dlouholetý problém byl pryč. A? kukám zase dál*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]