Dobrý den, Protože se nyní nemůžu v blízké době dostavit ke svému lékaři, prosím vás o radu. Asi 3 dny tomu se mi v oblasti třísel vytvořila bolestivá infekce. V podstatě taková dírka do kůže, takže "do masa". Kolem té dírky se vytvořila zduřenina. Nevím, o co se jedná, a tak jsem si koupila Clotrimazol - mast na mykotické a některé bakteriální infekce. Dneska jsem měla pocit, že se mi v oněch místech postupně začíná dělat stroupek, ale ne všude a navíc ten strup jakoby černá. Myslíte, že je to správně? Nevíte, o co by se mohlo jednat? Nebyl zde předtím žádný hnis ani svědění. Předem děkuji za radu.
V oblasti třísel je slabá kůže a hlavně náchylná na hygienu. Stačí u nekoho opruzení a nebo nedodržet hygienu a je to hned. V tomhle Vám tady nikdo nepomůže je kožní lékař a framykoin .
V tříslech jsou důležité mízní uzliny. Pokud je blízko zánět, tak zduří. O je pak to místo oteklejší a hrozí šíření infekce do hloubky. Často se totiž přidá nějaká bakteriální infekce a Clotrimazol pak nestačí. Nezanedbejte to, jakmile se to bude zvětšovat, šířit, nebo bude teplota nebo zimnice, tak na pohotovost! Užívejte B komplex a Zinek a jezte hóódně česneku, jako přírodního antibiotika, vynechte veškeré sladkosti, když máte podezdření na plísně.
@anony - Protože se nyní nemůžu v blízké době dostavit ke svému lékaři, prosím vás o radu. Rada je jednoduchá - dostavte se k jakémukoli jinému, kterého máte v dosahu. V nejhorším na pohotovost.
Nevím, o co se jedná, a tak jsem si koupila Clotrimazol A než vám někdo stanoví diagnózu, přestaňte se mazat čímkoli - můžete snadno zakrýt příznaky. o vlivu (možná) nesprávně zvoleného léku nemluvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.