Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje přítelkyně už mě nemiluje jako dřív

Od: martinp odpovědí: 12 změna:
Zdravím, jsem s přítelkyní 3 měsíce a říká že už to není ono že už to není jako dřív ze už mě tak nemiluje ale mě se to nějak nezdá nemůže mít jenom nějakou osobní krizi nebo si něco namlouvat? Je to celkem vážné. A ne nenašla si někoho jiného. Předem děkuji za odpovědi :/
doplněno 24.01.19 09:53: Hrozně moc jí miluju a nechci ji ztratit

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bohužel tady ti nikdo nebude umět odpovědět lépe, než právě ta tvoje přítelkyně.

Kromě toho po 3 měsících vztahu to tipuji na "odmilování" a snahu se ze vztahu s co nejmenšími problémy a se ctí vyvléci.

doplněno 24.01.19 09:57:

Tak to je mi tě líto. Na vzájemné milování musí být dva. Takže jestli jsi sám a ona už tě nemiluje, je lepší se s tím pokud možno rychle vyrovnat a najít si "jiný objekt". Vždyť přece život jde dál.

jezevec*
hodnocení

2x

Ježíšmarjá na co čekáš?! Vezmi nohy na ramena (nikoliv ty její :-D ) a prchej! Pokud se tě nabažila po třech měsících, tak co bys čekal po třech letech? A že ji miluješ strašně moc... tu příští budeš milovat taky, uvidíš!

hodnocení

2x

No... jestli Tě nemiluje tak jako dřív už po třech měsících, tak bych řekl, že Tě moc nemilovala ani před tím čtvrt rokem,

Protože zamilovanost trvá 12 - 18 měsíců... Takže bych ji s klidem pustil k vodě, protože jí na Tobě nejspíš vůbec nikdy nezáleželo.

cyklopoutnik*
hodnocení

2x

Dřív si lidi mezi sebou povídali, někdy se i pohádali, rozešli se, pak se sešli. Vztahové problémy řešívali mezi sebou navzájem, někdy s kamarádkami a kamarády, kteří měli výhodu v tom, že partnery svých kamarádů lépe znali, než diskutéři na internetu.

Dnes se na webu řeší každá pitomost. Přítelkyně řekla, přítelkyně mi neřekla. Podle přítelkyně to už není ono, jak dřív. Už jí nejde z huby to ťu ťu ťu, ňu ňu ňu. To už mne asi tak nemiluje, nemůže mít nějakou osobní krizi? Hrozně moc jí miluju a nechci ji ztratit. Internetová společnost se k tomu zcela vážně vyjadřuje, aniž by nějak znala přítelkyni anebo alespoň tazatele. Proč mám stále častěji dojem, že se svět zbláznil?

A co se týče přítelkyně, nemůže jít o přetransformaci vztahu k Tobě? Že už ji to ťu a ňu ňu nebaví. Že by radši pokročila dál někam? Bláznivý svět. Na jedné straně záplava slov. Tolik slov na webu, nestačíme to číst ani sledovat, natož na všechno reagovat. Na druhé straně se přisuzuje osudový význam mnohdy málo uváženému výroku blízkého člověka, ač on sám už možná neví, že něco takového řekl. Kdo by si to pamatoval? Závěry z toho dělá jen ten druhý, teda kromě komunity internetových diskutérů.

tv
hodnocení

1x

Kdyby vám to řekla po 30 letech, tak by to bylo takové nějaké normální. Když vám toto řekne žena, že vás už tak nemiluje a po 3 měsících, tak to znamená, že vás už prostě nemiluje. Jedině si s ní promluvit, možná jí něco na vás začalo vadit.

hodnocení

1x

Tři měsíce jsou tak akorát doba na to, aby člověk poznal, jestli s tím druhým ne/chce pokračovat dál. Vaše přítelkyně zřejmě nechce, to by podobné řeči nevedla.

Doporučila bych vám se s tím smířit - a hlavně nepátrat po důvodech.

hodnocení

1x

Lásku si nelze vynutit, vyprosit. Láska buď je, nebo není.

*srdce*

janm*
hodnocení

1x

Vím že je to dost těžké, ale podívejte se na to z druhé strany, jestliže vás nemiluje pak to neznamená že vás nemůže milovat kterákoli jiná a také to neznamená že když milujete tuto že se nemůžete zahledět do jiné...Osobně bych to asi nechal plavat, pokud vám toto říká teď co budete dělat později? I když teď třeba nikoho nemá, neznamená to že to nebude hledat jinde u někoho jiného naopak je to více než pravděpodobné. A vy byste chtěl žít trvale s někým kdo vás nemá rád? Nebylo by lepší mít někoho kdo vás bude mít rád bude si vás vážit a vy jí?

iz*
hodnocení

1x

Zůstal byste s dívkou, k níž byste po třech měsících cítil dotéž, co cítí Vaše partnerka k Vám, jen proto, že "ona by Vás nechtěla ztratit"? Myslím, že ne.

Respektujte názor své (bývalé) partnerky.

hodnocení

0x

Zdravím. City se nedají vynutit. Respektujte ji. Vy ji nechcete ztratit, ale ona Vás už nemiluje. Smiřte se s tím a nepřesvědčujte sám sebe o opaku.Zamilovanost ji přešla, to se stává a je dobře, že Vám to řekla narovinu. Žijte si svůj život a nechte ji, ať si žije ten svůj. Pokud Vás nemiluje po třech měsích, nezmění se to.

hodnocení

0x
No zdá se že bud něco děláš špatně že ťě má po 3 měsících dost nebo se v jejím životě oběvil někdo další a ty pomalu a jistě skončíš na druhé koleji
Na tvym místě bych si na to začal zvykat aby tě případný rozchod až tak nezaskočil

cyklopoutnik*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]