Nejste přihlášen/a.
"...bych se mohla zeptat ale tam není upřímnost"
...kdežto z vašeho jednání ta upřímnost přímo kape .
Mě doma kdysi učili, že "kdo se moc ptá, moc se dozví". Počítejte s tím, že i kdyby se Vám podařilo nějakým fíglem zjistit, co si o Vás někdo myslí, pravděpodobně Vás to nepotěší. Jsou věci, které je lepší nevědět.
TO JAKO FAKT?
Jestli bych něco nechtěla, tak je to právě ono, co chcete vy. Zjistit, co si druhý člověk myslí. Fakta vám získá nějaké "očko" za nemalý peníz, ale myšlenky...ty jsou naštěstí pořád soukromé. Slova jsou vítr... M.
Můžete se obrátit na detektivní agentu/... > existují i u nás.
Ale mně to přijde zbytečné. Nedůvěřujete-li někomu, nemá podle mne smysl se pokoušet zjišťovat, co si o Vás myslí nebo "jak Vás bere".
" Tajný agent"by stejně nezjistil myšlenky, ale jen to, co by mu dotyčný řekl.
Poznámka: Uniká mi, proč předpokládáte, že by někdo měl/mohl být upřímnější vůči "agentovi"než vůči osobě, kterou zná (vůči Vám).
to tedy nevím co si slibujete od soukromých oček. Pravděpodobně vám potvrdí co už víte a vy jim za to ještě budete muset zaplatit. Nebo vám to nepotvrdí, vy jim nebudete věřit a budete se cítit podvedená ještě jednou.
Zadejte do vyhledávače heslo soukromý detektiv a asi vám taky vyběhne sedm stránek odkazů, stejně jako mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.