Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tajný agent - špion- kde najít?

Od: tazatelka odpovědí: 11 změna:
Ahoj, zajímalo by mě . Kde sehnat takového tajného agenta jako mají ve filmech. Kdy si manželka najme agenta aby ji zjistil jestli manžel nemá milenku nebo opačně.
Chtěla bych sehnat někoho kdo by mě tajně zjistil co si o mě druhá osoba myslí jak mě bere . Kde někoho takového najít? Samozřejmě bych se mohla zeptat ale tam není upřímnost. Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

"...bych se mohla zeptat ale tam není upřímnost"

...kdežto z vašeho jednání ta upřímnost přímo kape *smich*.

Mě doma kdysi učili, že "kdo se moc ptá, moc se dozví". Počítejte s tím, že i kdyby se Vám podařilo nějakým fíglem zjistit, co si o Vás někdo myslí, pravděpodobně Vás to nepotěší. Jsou věci, které je lepší nevědět.

72mona3*
hodnocení

1x

TO JAKO FAKT?

Jestli bych něco nechtěla, tak je to právě ono, co chcete vy. Zjistit, co si druhý člověk myslí. Fakta vám získá nějaké "očko" za nemalý peníz, ale myšlenky...ty jsou naštěstí pořád soukromé. Slova jsou vítr... M.

tazatelka
hodnocení

Jako bejvalé přítelkyně..chtěla bych to vědět páč osobně si myslím že by mě to ta osoba stejně neřekla každopádně budu ráda za typy
72mona3*

Jenže nemůžete spoléhat na žádné zprostředkované interpretace.

tazatelka
24.01.19 00:01
hodnocení

Jak to?

tazatelka: to neřeš. Pokud přemýšlíš takto, tak ti to nikdo asi nebude umět vysvětlit :)

iz*
hodnocení

1x

Můžete se obrátit na detektivní agentu/... > existují i u nás.

Ale mně to přijde zbytečné. Nedůvěřujete-li někomu, nemá podle mne smysl se pokoušet zjišťovat, co si o Vás myslí nebo "jak Vás bere".

" Tajný agent"by stejně nezjistil myšlenky, ale jen to, co by mu dotyčný řekl.

Poznámka: Uniká mi, proč předpokládáte, že by někdo měl/mohl být upřímnější vůči "agentovi"než vůči osobě, kterou zná (vůči Vám).

figurek*
hodnocení

1x

to tedy nevím co si slibujete od soukromých oček. Pravděpodobně vám potvrdí co už víte a vy jim za to ještě budete muset zaplatit. Nebo vám to nepotvrdí, vy jim nebudete věřit a budete se cítit podvedená ještě jednou.

Zadejte do vyhledávače heslo soukromý detektiv a asi vám taky vyběhne sedm stránek odkazů, stejně jako mě.

hodnocení

0x

Získat fyzické důkazy je podstatně snažší, než zjistit něčí myšlenky - a navíc stejně nikdy nebudete mít jistotu, že dotyčný říká pravdu.

junkers*
hodnocení

0x

Já takhle nechal na pracovišti zapnutej MP3 přehrávač v režimu Record. Schoval jsem ho za kalendářem. Dlouhý hodiny a hodiny záznamu, bylo parádně slyšet, co kdo povídá, telefony a tak. Ale dozvěděl jsem se jen pár nepodstatných blbostí, a v podstatě se dost nudil.

Tím bych se moc nechlubil. Porušil jsi LZPS a Občanský zákoník :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]