Nejste přihlášen/a.
Pokud vím, neumožňuje žádný operátor převod kreditu na peníze. V případě přechodu z předplacené karty na paušál mi t-mobile kredit převedl do prvního paušálu (o zbytek kreditu jsem platila méně).
Jinak buď musíte kredit utratit (lze jím platit i jízdenky, některé služby apod.) nebo propadne.
Nebo byste musel najít zájemce, který by od Vás SIMku s kreditem koupil.
Dobrý den. Podle mne i mých známých neexistuje operátor, který by Vám vrátil peníze ze SIM. Já si občas kupuji na supraphonline.cz nějakou muziku, která nevyšla ( a ani zřejmě nevyjde) na CD, Ale tam to jde jen se 3 hlavními operátory. Ale jde s tím platit třeba ty jízdenky a spoustu dalších služeb. Nebo jak píše iv- přechod na paušál. Jestli tam ale máte nějakou menší částku, třeba kolem 100,- Kč, tak bych to asi moc neřešil. Ovšem pokud tam máte víc peněz, tak asi jedině ty služby, nebo prodat. Já mám na předplacené kartě 1412,- Kč a to jenom proto, že to musím jednou za 6 měsíců dobít. Jenomže já skoro vůbec nevolám, tak se mi to hromadí. Kdybych nekupoval tu hudbu, tak bych tam měl něco kolem 2100,- Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.