Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předabovat film?

Od: karbanatek® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , mám dotaz pro experty film Gigant Shaolinu který vyšel na vhs od Intersonicu s Cz dabingem je na uložto ,ale ve velmi příšerné kvalitě ,ted´ mám verzi v dvd kvalitě s Ruským dabingem dá se nějak nahrát Český dabing z VHS verze a vložit do dvd a přepsat Ruštinu? Nebo může to někdo udělat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stařičký program VirtualDub případně VirtualDubMod to uměl už v éře Windows Xp. Bohužel netuším jestli vývojáři programu udrželi kompatibilitu až do win10. Vygoogli si "virtualdub+navod " Bývaly k tomu pěkně zpracované stránky v češtině. Uložíš zvukovou stopu z VHS jako mp3 a program už pak dokáže nahradit původní stopu pokud je ve stejném formátu. Pak už jen piplačka s přesnou synchronizací.
Párkrát jsem to dělal ale teď už ti nepomůžu. Nepoužívám Windows.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma virtualdub

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]