Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvat dívku smskou

Od: hektor odpovědí: 12 změna:
Ahoj lidi,
mám problém. Vůbec mi nedělá problém mluvit s holkama, oslovit je, flirtovat s nimi a říct si o číslo. Blbý je, že si s nima neumím psát, když dojde na to jim napsat a pozvat je na kafé, mám strach to napsal dobře. Nepíšu omáčku, rovnou zvu na kafé.
Dřív jsem psal a myslel jsem že je to sebevědomé.
“Ahoj (oslovení jménem), pojď se mnou na kafé, zvu Tě. Máš třeba koncem týdne čas?”
Ale jedna holka mi napsala, že je to dost infantilní.
A taky mi to přijde trochu debilni.
Takže mě napadlo domluvit se s nimi rovnou když je oslovím.
Nebo holky co holky, co by na Vás udělalo dojem?
Kluci co píšete vy?
Omlouvám se za chyby. Píšu z mobilu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Je to přihlouplé, to takto napsat.
Stejně je to omáčka. Napiš jí rovnou, že chceš sex. Ať ví na čem je...

hodnocení

1x
Napište třeba: "Ahoj, šla bys na kafe?" A počkejte, co na to napíše. Pokud napíše, že ano, tak se zeptejte, kdy má čas.

hodnocení

0x
Ahoj.
V prvé řadě,když chceš pozvat dívku na kávu,tak ji pozvi tím,že ji zavoláš.
Smska není osobní,dle etického kodexu naprosto nepřijatelná v této konkrétní sféře.
Za další,"pojď se mnou na kávu,"také není to pravé ořechové.
Zeptej se jí,zda by měla chuť a čas,strávit s tebou hodinku v té příjemné kavárně tam na rohu?
Byl bych velmi rád ve tvé společnosti :)

72mona3*
hodnocení

0x

No, není to infantilní ani debilní. Spíš nemastný neslaný, strohý. Holka se pak stáhne.

Spíš bych čekala něco ve stylu: myslím na tebe, můžeme se vidět? Potěší a není v tom nátlak. A dáváš tak holce možnost výběru a jiné reakce, než jen ano a ne. A to je důležité. Kafe koncem týdne moc možností nedává ;) M.

lucie*
hodnocení

0x

Mě to nepřijde špatné,dnes se nepíšou dopisy,ale sms.

Na mě to fungovalo vždycky -s někým pokecat,dobře se bavit a potom doma přišla sms"zašli bysme někam?"fakt mi to přišlo tak nějak romantičtější.Když mě někdo oslovil rovnou,většinou mě to zaskočilo.U sms jsem si to mohla rozmyslet a podle toho odpovědět.Na živo jsem kolikrát narychlo odpověděla spíše ze soucitu,at neurazím a pak jsem si doma nadávala,že jdu s někým ven,dávám mu naděje a ani mě moc nezajímá*nevi*

V práci mi parták nosil i klasické psaníčko:-Dtaky to bylo romantické,protože jinak jsme měli vážnou tvář a pracovní ,kolegialní chování.

liska5

Jé, to je milé*hi*

liska5
hodnocení

0x

Není lepší jí zavolat? Nebo za ní zajít? Já třeba mám koncem týdne asi 20x čas po dvou hodinách. A vybírej! Jak na tohle má odpovědět, když neví, co bude. Jedině snad: "Helenko, tak kdy dáme to kafe?"

hodnocení

0x

"Na kafe" umí pozvat každý - co kdybyste slečnu pozval na originálnější zážitek?

A neříkejte, že nevíte kam ;)

Třeba na sbírku motýlů *frajer*

@magdon - Radši na výstavu - pokud slečna nemá fobii z hmyzu a sedne jí na ruku motýl, je jeho :-D

hodnocení

0x

Když Vám nedělá problém s holkama mluvit, tak nepište SMS a pozvěte jí osobně, nebo jí aspoň zavolejte. Bude to rozhodně lepší.

Bóže, jak my jsme to za mlada řešili, když žádné SMS neexistovaly a nejblišší telefon jsem měl v budce na rohu ulice? *nevi*

ona*
hodnocení

0x

SMSka to je takové odcizené od tebe povýšenecké. Houkneš si a jako hned někdo s tebou poletí na rande? To vyzní, jako když to ani nemyslíš vážně. Já bych na takovou SMS nikdy nereagovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]