Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viděl jste někdo tento film?

Od: ivpe* odpovědí: 5 změna:

Název nevím, kdyby někdo věděl, můžete napsat. Děj se odehrává současně v různých stoletích. Co se mě vybavuje, opuštěná pošta?, nepoužívaná poštovní schránka u ní, v soušasnosti někdo do ní vloží dopis a příkladně v 17. století si ho někdo vyzvedne a odepíše na něho a ten v současnosti si ho taky vyzvedne a takhle si dopisují. Končí to nějak tím, že ta pošta vyhoří a je konec dopisování.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

3x

Mohl by to být tento?

ivpe*
hodnocení

@scv To je ono :) Díky moc. Jste si ten název pamatoval a nebo jak jste na něj přišel? Jinak jsem si přečetl, že jsem ten děj maličko pomotal. S tou vybíranou schránkou to ale bylo u jiného filmu a to Dům u jezera, tam ji u domu vybírali v různých časech, ale tam byl posun pár let.

scv®

Nepamatoval a ani jsem ten film zřejmě nikdy neviděl, ale zkusil jsem hodit do googlu klíčová slova v angličtině (movie, time travel, post, letter) a jako druhý výsledek byl hned odkaz na IMDB :-D V češtině se filmy tímhle způsobem hledají hůř.

ivpe*
hodnocení

@scv Ještě jednou díky. Použít angličtinu mě nenapadlo a v češtině to právě nic nenašlo.

ivpe*
hodnocení

@scv Jenom takový dozvuk. Moje radost, že už vím jak se film jmenuje, netrvala příliš dlouho. Jen do doby, než jsem si ho stáhl a zjistil, že ty titulky co jsem k němu našel jsou úplně k jinému filmu, z jiného roku a že tudíž nemám jak rozumnět tomu, co tam říkají. A přímo k tomuto filmu jsem nikde žádné české titulky nenašel. Ale zhruba jsem si ho prošel, abych alespon trochu si připomenul děj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]