Je mi 20 a nemůžu se seznámit s nějakou holkou, mám prostě nějaký blok. Tak jsem se rozhodl, že se s tím smířím a stanu se asexuálním a nebudu muset řešit zbytečně vztahy. Jaký je na to váš názor? Aspoň nad tím nebudu muset přemýšlet a budu žít šťastnější život.
Jaký máš blok? Sorry,ale Vy dnešní mladí lidé máte stále nějaké problémy. Tvůj "blok" bude zřejmě to,že sedíš jako miliony dalších permanentně u compu nebo na mobilu a o realitě nemáš /te/ v podstatě páru. Stále žijete mimo ni. Neumíte se ani vyjadřovat,nemáte žádnou slovní zásobu,nechce se vám nic dělat,jenom byste brali. Jste nevychovaní,nepozdravíte,nepoděkujete... Morální hodnoty jsou pro vás tabu ! Hergot,to jsem se zase rozčílila --- Zvedni zadek od toho virtuálna a JDI ŽÍT SVŮJ ŽIVOT !
Dobrý den, obávám se, že stát se asexuálním není volba, ale je to dáno přírodou. Vy budete mít stále stejné pudy a chtíče, jen k tomu nechcete mít slečnu - a to je ta Vaše volba, což je možná škoda (i pro ty slečny). Ovšem, jste mladý a ještě máte čas nechat si ten blok odblokovat až tu pravou slečnu potkáte. Zdravím!
Stastnejsi zivot rozhodne.. Tolik prace a penez, co jsem zvladl za 10 let bez partnerky, nekteri neudelaji ani za cely zivot.. Ted se musim venovat made slecne uz nejaky ten rok a nemam pred danema zrovna volne prostredky ani na ojetinu, protoze umrelo stavajici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.