Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 17 a chtěl bych si nechat udělat tetování na prsní sval, možná až na rameno, ale mám strach, že s mým růstem se tetování zdeformuje a bude mít jiný tvar. Děkuji za odpověď.
dneska není IN mít tetování...ba naopak ho NEMÍT! ...já když vidím ty některý lidi jak jsou jak omalovánky tak musím mít oči v sloup
Moje řeč, přiblblá móda doby. Až budou staří, tak si budou "drbat hlavu". Nevidím v tom nic přínosného.
Všichni právě řeší, že až budou staří.., ale lepší si něco dovolit jako mladý člověk a mít z toho radost, protože pak by člověk nemohl nic..
Známý má rameni z vojny před mnoha lety vytetovanou ženu - rybu. Tenkrát měl zřejmě klukovské tenké paže, teď po desítkách let je žena- ryba vypasená a obličej má jaksi šejdrem. V nemocnici jsem viděla paní s tetováním naopak na vrásčité kůži po zhubnutí v důsledku nemoci. Kdysi vytetovaná růže byla náležitě seschlá. Skoro to vypadalo, jako stehy.
Radši nic netetovat! Jak se říkálo dříve, jména hloupých na všech sloupích... Nikdo z těch, co se dnes nechají tetovat, nemyslí na to, že jednou bude jejich tetování směšné. Jak tu bylo napsáno, dnešní potetovaní budou za pár let jak nepovedené mazanice. Taky jsem viděla pár odstrašujících případů - třeba známá měla kdysi malou ještěrku na rameni a teď, po deseti letech, kdy přibrala více jak 20 kg, tak tam má zdeformovaného varana komodského. Nejhorší je asi případ jedné příbuzné, která si kdysi nechala vytetovat kde se dalo výjevy z Hvězdných válek - fakt nekecám- na nohách, těle i pažích. Po porodu dítěte se jí nedařilo zhubnout, takže dnes má na těle něco tak odpudivého a vůbec by člověk nepoznal, o co jde. V létě se chudera stydí i jen do krátkých rukávů a delší sukně.
Da - dobře, tak neřešte, co bude ve stáří. Řešte, co bude za pár let. V sedmnácti je člověk ve vývinu, metabolismus je jiný než třeba v pětadvaceti. Znám spoustu kluků před dvacítkou jak tyčka, ve třiceti o dvacet kilo i víc navrch. Někteří "ztaťkovatěli" dobrou stravou, jiní si honili figuru v posilovně. S tím musíte počítat. Pořád budete mladý, ale plocha kůže se prostě změní.
Pokud tedy máte nutkání, klidně se tetujte. Ale tam, kde deformace bude nejmenší. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.