Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, naletěl jsem na e-shopu, zaplatil jsem předem a kromě výmluv jsem nic nedostal.Nejde mě ani tak o tu sumu, nebyla nijak velká, špíš o to, že dělají z člověka "vola", ale chtěl bych varovat ostatní, bohužel nejsem zběhlý v těch sociálních sítích, nejsem na facebooku ani na ničem jiném. Je možné nějak jednoduše rozhlásit, že jsou to podvodníci? Děkuji
Stále si myslím, že když chci někoho před něčím varovat, tak také napíši konkrétně před čím a v tomto konkrétním případě také musí být uvedeno, o který e-shop se jedná. Jinak to nemá vůbec žádný smysl. A většina internetových obchodů, lidi neokrádá. Teda ne tímto způsobem. Že by vzali peníze a zboží neodeslali. Navíc je možné se bránit, teda pokud se nejedná zase o nějaký bazar, kde si lidé přeprodávají věci mezi sebou. To zde nedávno bylo. Tam je to samozřejmě choulostivější a opatrnost je na místě. Tam jsem nakoupila pouze dvakrát a dobře to dopadlo. Ale neplatila jsem předem. Domluvila jsem si dobírku.
Zkušenosti s valnou většinou podvodných firem je možné dohledat na internetu. Zadejte do vyhledavače jméno firmy, a přidejte slova: zkušenosti, stížnosti, názory, a to buď všechno najednou, nebo postupně. Např. ABCD zkušenosti, stížnosti.
Pokud nejste úplně první zákazník a pokud firma už někoho podvedla, tak to dohledáte. Podvedení zákazníci mají vztek a stejně jako vy si to nechtějí nechat pro sebe. Naschvál to zkuste. Uvidíte. A můžete svoji zkušenost připsat do seznamu podvedených zákazníků.
A/Nebo svojí negativní zkušenost můžete napsat zde v Poradně a až někdo po Vás bude firmu vyhledávat, tak ho to nasměruje sem a Vaší stížnost si přečte.
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit následující. Najít na eshopu tel. číslo a vyzkoušet, jestli je linka dostupná. Při dovolání se zeptat, jestli si mohu zboží vyzvednout i osobně s úhradou při převzetí zboží (podvodník tuto možnost pochopitelně nenabídne). Projít si recenze, dát eshop do vyhledávače Google. Pokud je cena o 50% levnější než u konkurence, je to dost podezřelé. Pokud kupuji dražší věc u neznámého eshopu, který se mi "nezdá", nejdříve koupím nějakou drobnost a zjistím, jestli to dojde. Nelitoval bych poštovného, lepší ztratit stovku, než tisíce. Samozřejmě 100% jistota není nikdy, ale šance se zvýší, než hned koupit drahou věc a riskovat dodají - nedodají... Větší riziko může být u nových eshopů, ale nemusí to být pravidlem.
Na internetu kupuji hodně, nábytek, lino, dárky, nemám čas jezdit po obchodech . Vždycky se ale podívám na Heurece, jaké jsou ceny daného zboží, potom se podívám, jestli má e-shop kamennou prodejnu / to je bez problémů/ a na hodnocení zákazníků. Neměla jsem nikdy problém, i v Hornbachu jsem kupovala dveře do bytu, poradili mi a po večerní objednávce a zaplacení kartou jsem třetí den ráno doma dveře měla. Jsem opatrná, peníze nevydělávám lehce . Asi by to chtělo uvést tady o který e-shop se jedná, případně si stěžovat u Obchodní inspekce. taky nesnáším, když si někdo myslí, že může beztrestně podvádět.
Taky jsem si myslel jak jsem opatrný. Byl jsem mistr světa v nakupování. Bohužel pokud vás někdo bude chtít podvést, nenaděláte skoro nic. Kupoval jsem na e-shopu ledničku. Cena přiměřená, hodnocení obchodu dobré, na telefonu slušná paní, která mi řekla kdy lednici doručí. No a pak jednoho dne velké bum a obchod nedostupný, zrušený. Nadělali škody za miliony a byli fuč. Sice to policie vyšetřovala, ale kde nic není...vše organizované z ciziny.
Podvodných firem možná je jako šafránu, ale existují. Posílám odkaz na jeden z takových případů, který proběhl tiskem: idnes.cz/...
Tady je od čojky seznam podvodných e-shopů:
Sama nakupuji léta téměř všechno na internetu, ale mám asi deset osvědčených eshopů, kde nic neriskuji. Teda doufám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.