@jana95 - Dluznika se mu dohledat nepodarilo, takze o nem nema zadne informace. To je ale dost podstatná informace, kterou jste původně neuvedla. V tom případě doporučuji obrátit se na advokáta, který podle předložených dokladů ohledně ručení posoudí případnou ne/úspěšnost podání občanskoprávní žaloby.
Vymoct se to dá, pokud ovšem má nějaký majetek nebo příjem, třeba i důchod, ale bude to něco stát. Já jsem vymahal 12tis, za sepsání žaloby 8tis, potom záloha exekutorovi 3500kc a trvalo to sedm let. S urokama jsem dostal zpět 30tis a dlužníka to vyšlo přes 50tis.
To je jedno, o kolik jde, jen soudní poplatek bude vyšší. Pokud disponuje nějakým majetkem nebo má příjem, tak to nebude problém. A do budoucna se nikde neschova, exekutor si ho najde, pokud začne pracovat nebo pobírat důchod. Pokud ovšem není bezdomovec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.