Nejste přihlášen/a.
Nevím jak si to představujete? Že vám to zašlou zdarma?
Napřed si kopie ze spisu musíte zaplatit. Zvedněte zadek a zajděte na stavební úřad osobně. Každý st. úřad bohužel má jiný postup.
Dobrý den, ptala jsem se slušně na názor, zkušenost, postup. Neptala jsem se co dělat se zadkem. S tím radit nepotřebuji Předpokládám že za přezdívkou urad (úřad) se bude schovávat úřední osoba nedoceněná na svém postu (možná i v soukromé oblasti) a přesvědčená že je nejchytřejší, ale to je pouze Váš subjektivní pocit.. Osoba co tu hledá rady a řešení, aby byl za stolem aspoň trochu erudovaný.
Má pedstava vychází ze zkušeností z jiných úřadů. Jednak jsem nepsala že chci něco zadarmo. Takže v případě odpovědi je možnost poslat poštou nebo elektronicky, tedy zadarmo bez nákladů což doposud nebylo využito. Při vzdálenosti K.Vary-Ostrava . V případě zaplacení za podklady se nabízejí vždy dvě možnosti. Dohoda o bankovním převodu a nebo zaslání na dobírku. Vždy je to o domluvě, ale to by tady musela být snaha se chtít domluvit, komunikovat a to tady není.
Osobo že mi sedíte na tom úřadě vy?
Pokud byste žádost poslala doporučeným dopisem, nejlépe s dodejkou, bylo by vám odpovězeno dle typu žádosti do 15 nebo 30 dní. Na e-maily st. úřady nemusí reagovat. Pokud by vám v žádosti chyběly povinné údaje, úřad vás vyzve k doplnění ve lhůtě 7 dní. Ta iniciativa musí vycházet od vás, nikoliv z úřadu - správná žádost, platba předem, jakým způsobem vám info a kopie mají být zaslány a mnoho dalších.
Vydání kopie je zpoplatněno podle sazebníku správních poplatků, který je přílohou zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně pak položky č. 3 tohoto sazebníku.
Tak se nečertěte a konejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.