Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má společnost Buřinka při české spořitelně právo změnit výši úroků a zvýšit poplatek za služby ( několikanásobně) aniž by mně upozornila. Smlouvu mám uzavřenou několik let a najednou ve výpisu došlo k těmto změnám.Děkuji Denemarková Jaroslava
Ano, změny jsou možné, ale vždycky tomu předchází informování klienta, je to povinnost ze zákona. Písemně a minimálně dvakrát telefonicky, kdy mě kontaktovala pracovnice a chtěla si se mnou dojednat schůzku.
Popisuji svůj případ.
Takže zapátrejte, jestli Vás opravdu nekontaktovali. Není to z měsíce na měsíc. Měla jsem tam dost dlouho času na rozmyšlení /nabízejí i řešení/ v řádu měsíců.
Ten případ, který se Vás týká je, že jste překročila již 6 let spoření /nebo na kolik let jste měla stavebko uzavřeno/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.